Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima da završe ko HAZDIPAŠIĆ, kad im najljepše HAJD U KABUR
ma fala Bogu pa nisam na njihovom mjestu, možeš zamislit da te 90 % ljudi mrzi i proklinje.........
@kljako isti LOLEK iz onog crtanog. koju je novu podlost smislio pa je dao ostavku. on i moralna ostavka ko nebo i zemlja. garant ima neki opak plan. zivi bili pa vidjeli. najmanje u sta vjerujem da ce otici kod onih alkara iz zenice.
pogledajte samo tu facu LOPOVSKU, pravi bandit kojeg treba strpati u ZATVOR...
A GDJE JE SAD FAHRO I NJEGOV AVAZ DA GA ODBRANE? K*RAC CE SE SAD SPASITI, DABOGDA MU PRISJELA SVAKA MARKA
ma bice i sa njim kao bicakcicem i covicem. jos ce traziti odstetu za nekoliko mniliona zbog nanesene stete \'\'ugledu\'\' i \'\'casti\'\'. pa ce nam i na taj fol uzeto jos para. mamu hebo svoju lopovsku.
Cekamo te da se sagnes po sapun.
Cekamo te.
ooooooooooooooooooooooooo lopino e neka ti je FTV dohakala, svaka čast FTV a prije svega 60 minuta na predanom radu i borbi protiv lopova i kriminalaca
eh da je samo dzaferovic ...
Thanks to 60 minuta :) Yeeeee!!!
crkni ebem ti mrtve !
I svi planete na vjest koja je iz prve ruke objavljena. Ko i sta vam kaze da je ovaj clanak istinit?
sjeme ti se zatrlo lopovsko! da je pravde trunuo bi u zeničkom zatvoru!
pa dodik je do sada pokrao 300 000 000 maraka i niko ga jos ne uhapsi i optuzi, jos naprotiv dozvoljeno mu je da laje ko seljacko pseto!