Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je manje iskrenih vjernika. . Al tako je u čitavom svijetu , ne samo ovdje. Vidite šta se radi i nikom ništa....
Pa dovoljan primjer kako se moras dokazivati svima oko sebe jesu one budalastine zvane ''javni iftari'' koji su izmisljeni sa ciljem okupljanja poltrona i uvlakaca da se pokazuju i dokazuju. Nadjite mi igdje da to ptaktikuju muslimani i da je to propisano. Iftar je u svojoj kuci, u porodici svojoj,a ne na trotoaru, tgovioma koji su okaljani i alkoholom i psovkama i psecim znate sta. Necista mjesta serviraju za iftare? Strasno
Arapi su opsjednuti Ronaldom i zlatnim wc šoljama,njih nije briga za Palestince što ih komadaju i zatrpavaju u ruševine,mnogi umiru od gladi..
Hvala efendija.Ja se često sjetim nevinih žrtava u BiH iz proteklog rata a među kojima je i moj otac i pet najbližih članova porodice.Takođe se sjetim i onih nazovi muslimana koji su bili na vlasti i obogatili se na nesreći mog oca i desetina hiljada nevinih žrtava.Sjetim se i IZ i njenih predstavnika koji su zarad ostvarenja monopola tu istu pljačkašku vlast podržavali unatoć HADISU da je bolji pošten i pravedan namusliman za vođu od nepoštenog ,,muslimana".
Na sve ličiš, samo na lidera muslimana ne ličiš
Reise,dovoljno je samo tiha i iskrena pobožnost skromnog i skrušenog vjernika.
Hajde ne ....kolika ti je plata..
Ocekivao sam uzviseniju poruku… Npr., budite ono sto jeste i nek se to vidi… bilo bi to lijepo za sve
Mislim da je Rejs htio reci Iskreno od Srca..ne, ono nekako tajnovito..smuseno..stidno..Vec iskreno..Srcano.
Ide slikanje iftara ovi novokomponovani Bošnjaka muslimana koji od vjere prave švedski stol
Jel moguce da niko nije shvatio sta je reis htio da kaze. Ramazan Mubarek
Hvala na iskrenim zeljama ali ovo sve je otislo helac,Ramazanski vozici,javni iftari,vodze Hamasa u Qatru......
Čuj neka se vidi, to je lična stvar, nikad više gluposti u tumačenju vjere od rata na ovamo, nemaju veze sa religijom inovacije od ovih hodža i popova, problem i jeste vjernika od 92 što poste i idu u džamiju i crkvu da se vidi, lafo Tito im nije dao. Ako si vjernik u kući možeš sve, a ne da se vidi.
Naprotiv,mislim da je s e vise iskrenih vjernika.Pogotovo Omladine.To nije bilo u moje vrijeme ..vrijeme komunizma. Kada se nekao potajno islo u mekteb..kada je vijeta na neki nacin bila zapistavljena nije se ocima sa uvbjedjenjem..nekako je to bilo usputno moze a nemora.. dasnas je to sasvim drugacije..Iskreno od Srca...svima Serif mubarek Ramazan.
Jedan za drugim, vozovi polako prolaze Kao i obično, stavićeš kaćune u prozore Čini mi se da mjesec Ramazana počinje..⭐️🌙
Čuj neka se vidi, to je lična stvar, nikad više gluposti u tumačenju vjere od rata na ovamo, nemaju veze sa religijom inovacije od ovih hodža i popova
Boga mi mene su ucili drugacije… Trudit cu se da niko ne primjeti da postim….
Daj boze danas je sve manje pravi vjernika
Neće te shvatiti efendija, valja sad slušat ...postim ne mogu i kad ih ne nudis...malo me glava boli ali sam super... Ma samo da mi je zapalit, jest ne moram....pa onda ide 483 slike iftara iz svih uglova pa i sa plafona. Ramazan je blagodet, da se isposti a da ne zna niko i da si postio, ne postite ljudima nego Gospodaru!