Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj prošetala Suljagina Fata... Haj prošetala do Mostara grada...
Mostarci su čista filozofija. I pored toliko negativnih stvari kroz koje su prošli od rata na ovamo, ipak su zadržali taj prepoznatljivi imidž starog dijela grada i čaršije. MOSTAR JE MOSTAR !!
Kaligrafski vez,stari most Mostar, zanimljivo i jedinstveno,pogledajte: http://www.olx.ba/artikal/17806940/levha-stari-most-mostar-vez-levhe-lehva/ http://s3.postimg.org/tj0o7ug0z/mostar_1.jpg
pucanj iz topa..još ono ponavljanju 2 puta...kakav crni top,dođe lik neki i ispali vatromet! vi s klixa ste topovi!
Da se ne lažemo, Ramazan se više u Čitluku osjeti već u Mostaru. Većina bošnjaka dokazuje da im je kroz jugoslaviju uzeto samopoštovanje i kako odmiče vrijeme od rata oni prihvataju tuđe a zaboravljaju svoje.
Mostar je zaista lijep grad. Ali ako će Klix svakih par dana odabrati neki grad i napisati kako je tokom Ramazana predivan, ja u stvari ovdje nemam šta pročitati.
Selam i pozdrav Mostar......srce ko lavor kad vidim slike :-D
subhan ala saje slika postavljeno, de malo oladite. inace mostar je svi znamo caroban grad
Iskreno.. čar je u svakom smislu ko to radi istinski bez obzira bio u mostaru ili senkovicima..
jel na obe starne ili samo istocni dio mislim taj miris sto se siri
Moj Mostar
Sta li Anto misli o svemu ovom? :))