Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drug Avdo Humo predlaže zatim skupštini Rezoluciju ZAVNOBIH-a: Prvi put u istoriji Bosne i Hercegovine sastali su se pretstavnici srpskog, muslimanskog i hrvatskog naroda, ... donesu političke odluke koje će otvoriti put našim narodima da urede svoju zemlju onako kako to odgovara njihovoj volji i interesima.
Halo tzv antifasisti i probosanci: ZAVNOBIH: "..put našim narodima da urede svoju zemlju onako kako to odgovara njihovoj volji i interesima." Ko je protiv ovog, taj je i protiv citave ideje ZAVNOBIH-a.
@gooUser1582462404 Demokracija i SLOBODNI izbori su također protiv ideje ZAVNOBiH-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na Banji su spomenici dalmatincima...a sada ih SDA zlotvori prozivaju da su ..Ujkanii
Ovo je vanserijski gad.Komunjara koja je poslala tenkove na Kosovo.Gad.Gad.Gad.
VIVA ANTIFA
VIVA ANTIFA
...da ima pravde i da je ovo drzava ti si davno trebao zavrsiti u prdekani.
Prilika da se sastanu truhle komunjare nadžidžani kojekakvim značkama
Da nam je Raif naslijedio Tita .....
Kad vidim gdje se nalaze njemačka i japan upitam se ko je to izgubio a ko dobio
Svaka mu čast za učešće u partizanskoj borbi, skidam kapu. Ali kao predsjednik Predsjedništva SFRJ bio je samo pijun u realizaciji velikosrpske Miloševićeve politike i s te strane, ponašao se kao neprijatelj BiH. Nikad nije imao svoje mišljenje, nego je isključivo izvršavao naloge Beograda, a na štetu svoga naroda i svoje države. Poltron neviđenih razmjera.
@WillyWonka Tako ti je i danas kod komunista
@polat alemdar ...ovi danasnji "drugovi" su jos gori izdajnici od njega.
Ovaj dolje što kritikuje i pokušava da izvrće riječi i djela nama svima dragog Alije Izetbegovića je lažov, nacista, i rasista.
Stara juga je bull shit, isto ko i ova podjeljena. Puna necivilizovanih na vlasti jer samo takvi mogu i opstati na pozicijama gdje niko neće da radi a svi vole ukrastu pa upirati na drugog sa prstom. Onaj dodik kad ga samo vidim povratim i zgadi mi se život. To isto važi za Bakira, i Čovića. Pa to seljačine totalno necivilizovane al na vlasti su 20 godina ne zato što vrijede već zato što većina glasača razmišlja ko oni. Narod nezna bolje?
u svojoj Republici, koja je postala politički i društveni oblik, kako njihove čvrste povezanosti i međusobne ravnopravnosti, tako i ravnopravnosti sa ostalim narodima Jugoslavije s kojima su na osnovu prava na samoopredjeljenje, uključujući i pravo na otcjepljenje, stupili dobrovoljno u zajedničku državu - Federativnu Narodnu Republiku Jugoslaviju
Šta bi ti mijenjao jadan gledsj te kakav si
Kada shvatite da je BiH okupirana mozda pocnete mislit svojom glavom.
Iste granice Bosne vec stotinama godina i jos uvijek se ne daju. Uffffffffffffff muke ti jezove. Sad ce ban.
Raif i armija tekbirasa nemaju nista zajednicko.