Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je fijasko hrvatske politike ali ne i cestitih i normalnih Hrvata u BiH. Pa ne mogu se kroz EU i SAD provlaciti fasisticke ideje i rjesenja te biti kontra zdravog razuma cijelog svijeta,mada je to bio jedini nacin da bi se Hercegovina pripojila Hrvatskoj sto je i bio cilj fasista u konacnici.
Razbio vas je komšić a jeste drečali i ponižavali čovjeka
Djes svemirac, ovog kad je tata pravio bio je dobro pijan
Djes svemirac, ovog kad je tata pravio bio je dobro pijan
Celava rugobo,da nisi na budzetskim jaslama i da ne muzes sistem za 5 milja mjesecno,minimum...nikad golog zenska vidio nebi...Bevanda ljepse od tebe izgleda
Da mi je bilo koji Hrvat da pobjedi samo ne covic i komšic ! I Denis becirevic! Da bake i covkec odu na otpad politike i abd da se uhapse za pronevjere i sve sto su radili!
Zapad ne voli NDH i fašizam - nešto vam nije jasno, kakvo to vaše ''lobiranje''...ta vaša politika je propala još za vrijeme prokletog Hitlera i krvavog Pavelića.
umjesto legitimnih Hrvata dobili su "legitimnog" Čavaru 😂
nije problem kada ti uđe, problemi nastaju kada počme driblati.
ovaj lik ko iz crtanog filma...🤣🤣🤣
Vi hercegovački Hrvati ste kukavice,lajete protiv HDZ-a,a u isti rog pišete,čak bi vi bili i veče ustaše od ovih prvih,zašto ni ti rsguže nikada ne spominješ ostale Hrvate u BiH nego se samo borite za kamenjarsku hercegovinu
Fijasko ali zavisi za koga. Nisi li ti bilijardska kuglo prijetio trečim entitetom?
ma daj, ovo ti je samo pokusaj da iskoristis poraz politike hdz-a. da je covketova politika 'prosla' ove izjave nebi ni bilo niti bi branio covicu da drzi govor u livnu. sad si ko biva glavni protivnik hdz-a kad su drugi vec porazili njegovu politiku.
naravno, zato što je put blokade i udruživanja sa dodikom potpuno promašen a osim toga to je miniralo svaki mogući dogovor sa bošnjacima a sve skupa nije dobilo podršku međunarodne zajednice.
Latinicna verzija stanivukovica
Sada glume seoske mlade da se neko ražali nad vječito ugroženim i majoriziranim Hrvatima, a nigdje ni spomena o blokadama HDZ-a od Doma naroda do Federalne vlade. Ne možeš raditi protiv države i nadati se dobru.
i ti si veliki fijasko..je si li kritikovao sto bevanda vrsi obstrukcije ili cavara...nije ti smetalo a kao sada vidis bolje