Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pulski aerodrom je sletilo vise charter aviona sastaju se predsjednici naseg regiona Od crnih limuzina se formirala kolona...
nacionalističke stranke: zavadile narode, uništile države, prodale firme, napravili od nas zadnju rupu u europi, skoro i u svijetu. pa vi glasajte za njih i dalje..... a oni zive ko bubreg u loju!
Pa i tvoj šef učestvuje u svemu.
Nista od tog sporazuma, kad vidim ko su sudionici !
Cim se Tihic nalazi u kombinaciji za razgovor od te price nema nista, narod zna ko nas je upropastio
E da je Zlatko bio onda bas nebi bilo nista od ovog.
Ma o kakvim europskim prioritetima kaniš pričati sa Tihićem, daj molim te ne zasmijavaj me
Pa prica ce s onim koji pokazuju volju i zelju da nesta urade a ne s laznim socialdemokratama koji socialdemokratiju nose samo u nazivu stranke.
@ poglavica Znas i sam koliko je SDA bila na vlasti, samo su mijenjali koalicione partnere, oni da su htjeli ova drzava bi davno bila pred vratima EU, fazon je sto oni to ne zele. Zele dijeljenje BiH na 3 dijela i ojacavanje vladavine nacionalistickih stranaka. U BiH itekako postoje stranke koje zele da drzavu izvedu u EU, ali nacionalizam to nikad nece moci.