Zamjenik bez bonskih ovlasti
0
Raffi Gregorian će mijenjati Lajčaka
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raffi, kako si sredio Brcko, tako ces i BiH. Najbolje bi bilo kad ne bismo imali \"nase politicare\" koji samo rade za sebe... Mislim da je najbolje da BiH bude pod protektoratom ili pak 52. Americka drzava. Ovako je i tesko sa nama samima.
Ne znam \"dzoni\" to za cvrstu ruku ,ali to da se on zamajava i traci vrijeme , he ,pa to i jest fazon . Kad malo pogledamo istoriski u nazad ,ne bih se slozio da Bosna nije vazna zemlja za \"nekoga\" i sam si rekao dosta tog nacionalizma. Dok su se crkve i dzamije drzale dalje od politike i drzave ,bilo je relativno mirno.U Bosni je jedan narod kojega je religija duboko podjelila. Ova bankarska klika koja vlada svijetom iz sjene se fino zabavlja,prvo nas posvadjaju ,a onda lafo pomire,pa na daju malo sadake , a onda nas drze na vitrama.Mi se obradujemo vitrama,takav nam mentalitet.
Ma dobar je Lajci bio sve dok ga ne zovnuse na onu rakijicu tamo u samostan... od tada krenulo sve nizbrdo :D
jao poludjecu ustvari vec sam lud ali ovooo nozem cu na ulicu da vas sve hvatam aaaaaaaa #$$\"&&//((())==\'????
DRZIMO SE ZAJEDNO,NECE BITI LAKO,
@Dr Leo Sa svim sto si napis\'o slazem se stobom! Konce vucu ti sto si ih imenovao.A da to nije vec odavno bi ona debela svinja didbure bio u zatvor i rs izbrisana jer nema nijedan legitimni razlog postojanja. BOSNA4EVER!
dr Leo zasto bi neko tracio vrijeme sa nama od doticne gospode koju pominjes. nismo mi nikome ni bitni ni vazni da se zamajava sa nama. ovaj lajcak nije los da je dosao u neku vec sazrelu sredinu medjutim kod nas treba cvrsta ruka da uspostavi rezim ili da podijeli ovaj jad od zemlje pa da makar nema vise tog nacionalizma proci ce jos 50 godina dok se stvari ne saniraju, necemo za nasih zivota vidjet puno napretka ko god da dodje za predstavnika
@zizi: Jeste li uopšte pročitali informaciju? \"...mijenjaće ga Raffi Gregorian, ali bez mogućnosti korištenja bonskih ovlasti\". Eto vam Amerikanca, ali \"golorukog\". Plačite za Ešdaunom, više se NIKAD neće vratiti njegovo vrijeme. Ni vrijeme korišćenja Bonskih ovlaštenja. Prošlo vaše vrijeme! Ne možete se doživotno oslanjati na (potkupljive) strance, radite nešto i sami.
Prije nego ukinu ovu vijest ,ja bih postavio jedno pitanje \"zavjeri\" ; da li su Lajcaka, njegovi naredbodavci, kaznili ili nagradili postavljajuci ga na vaznu funkciju jedne evropske drzave ( mislim na Slovacku ),za bosansku javnost je lose uradio svoj posao ,oni ga nagadjuju.Hajdemo malo promisliti iz drugog (konspiratorskog ,he) ugla ,molim!
Nadam se da ce Rafi poceti uzimati imovinu ovoj mafiji
Ok \"zavjera\" ,ocigledno si dovoljno upucen u ova dogadjanja pa si postavio dijagnozu ;nekompetentnosti svih dosadasnjih visokih predstavnika. Ja bih te samo uputio,posto imas pristup internetu,da se malo informises o Bilderbegskoj grupi i Trilateralnoj komisiji ,pa ce ti vjerovatno mnoge stvari biti jasnije.
Ah evo ga javio se i Dr Leo, a.k.a Conspiracy Theorist. Sta ba Bilderbegska grupa? O cemu ti? Zar nije jednostavnije objasnjenje da je covjek jednostavno nekompetenan ili nece da radi svoj poso kako treba? Lakse je kriviti \"Bilderbersku\" grupu :)
beli ogranicen si ko balkon
a dje ovog nadjose iz dzamije izgleda vid mu majketi face pravi pesko
Kada bi međunarodna zajednica bila u manjem haosu od BiH onda bismo možda mogli očekivati neko pozitivno postignuće. No relanost je bitno drugačija, OHR i visoki predstavnici su impotentne figure koje više niko živ ne uzima za ozbiljno. Lajčak otišao, doči će novi lik, big deal jel\' oni stvarno misle da je nekoga briga?