Građani nestrpljivi
186

Radovi na sanaciji glavne cijevi na Bačevu u Sarajevu i dalje u toku: Još se ne zna kada će biti gotovi

V. K.
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Radnici koji su zaduženi za radove na sanaciji glavnog vodovodnog cjevovoda Bačevo u Sarajevu i dalje se nalaze na terenu gdje od četiri sata ujutro traju radovi, potvrđeno je za Klix.ba iz Vodovoda i kanalizacije.

Zbog radova na sanaciji glavnog cjevovoda, veliki dio glavnog grada od ranih jutarnjih sati je bez vode, a prema svemu sudeći slična situacija će se nastaviti i u narednim satima.

Brojni radnici i dalje se nalaze na terenu i saniraju kvar. Međutim, još uvijek se ne može govoriti o eventualnom terminu kada bi voda mogla biti puštena.

Čitatelji portala Klix.ba požalili su se i na rad dispečerskog centra Vodovoda i kanalizacije te su poručili kako se niko na navedene brojeve telefona ne javlja.

Predstavnici kompanije za Klix.ba su saopćili kako su aktivne tri telefonske linije te da se radnici javljaju na telefone, ali da u određenim trenucima može doći do zauzeća.

Također, naglašeno je kako građani sve informacije o stanju na terenu mogu dobiti pravovremeno i na zvaničnoj Facebook stranici Vodovoda i kanalizacije.