Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada izgleda kao I ostala moderna setalista unistili su ono sto je bilo drugacije unikatno
Ovo da su radile Ceste Federacije BiH umjesto 1,2 miliona km koštalo bi 12 miliona km.Svaka cast zasluznim na uradjenom poslu.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/konacno-istina-o-markalama-alijin-telohranitelj-oktrio-izetbegovic-odobrio-napad-clanak-2059997 Kako je nekadasnje Sarajevo postalo Jalalabad u kojem su se vec tada koristile talibansko-teroristicko-islamisticke metode ubijanja vlastitih gradjana za vise ciljeve SDA vrhuske na celu sa kreatorom islamske deklaracije fundamentaliste Izmetbegovica i bosnjackog ajatolaha i sejtana Mustafe Cerica
Nek se samo gradi i obnavlja. Ne_d'o_bog nikad vise razaranja. Nikom. A gdje bijase onaj novi sat (na 4 metra)?
Svaka čast, puno ljepše nego ranije...sebilj i bašćaršijski trg su vapili sa rekonstrukcijom već godinama
Ne znam...meni ljepsa bila stara kaldrma...
nek zabrane pijacu od bascarsije sa iznsenjem robe ,imas ducan brate pa prodaji i zabranit iki da prolazi dzipom nije mu to babovina nek ide u sandzak i tamo da se voza ..
Samo da mi je znati čemu sve ovo? "Baščaršija je stara sarajevska čaršija, te povijesno i kulturno središte grada. Baščaršija je izgrađena u 15. stoljeću."
Pa nista nije postojalo prije 15. stoljeca . !