Komentari (694)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ispade Zijad Turković gori od Karadžića. ccc samo 40 god sramotaa :/ ...
dobro je i ovo vjeruj.. kako je krenulo reko oslobodit ce ga
@Vrhunsky Ja mislio smanjice mu vladanje na vrlo dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
DABOGDA TE SVAKA SUZA STIGLA !!!
Dokazi sad postoje da je RS genocidna tvorevina :)
@snfsnPa koliko vrijedi zivot jednog Bosnjaka 2 sekunde zatvora ovsj sudija O-Govno treba biti izuzet iz daljnjeg procesa SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kad se samo sjetim onih riječi "ništa se nemojte bojat", pa kad uzme ono dijete iz majčinih ruku i kao igra se malo sa njim... A kasnije to isto dijete zakopa u još jednu masovnu grobnicu.. Strašno. ŠUPAK JEDAN.
Još da mu dodijele nobelovu nagradu za "mir"
Mislila sam da ce se srusiti dok je cekao izricanje presude..bio bi to spektakl da ga je strerilo srce..ali mislim da mu Bog nije namijenio tako laganu smrt..
Ode heroj na robiju, palite svijece djikani 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆
Komentar Valentina Inzka na presudu u vijestima ZIB 24 austrijske TV: https://www.youtube.com/watch?v=WRKbzuNo35o
Potpisite peticiju,:Podjelite ovaj link sa Vasim prijateljima Ukidanje naziva Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić
Karadzicu gdje ce ti dusa crni Radovane
Ovo ti žele oni što si prijetio da će nestati!! Radojkoooo umri u najvećim mukama.....
Ova presuda nece moci zaobici udzbenike, filmove, dramske komade. Tvorac RS ce istrunuti u zatvoru. Dakle savjetujem svim normalnim, postenim Srbima da se odreknu zlocinca a u buducnosti i njegove tvorevine.
SRBI-GENOCIDNI NAROD... Dok su Bošnjaci konstantno kroz historiji govorili o suživotu oni su ih ubijali samo zato što su drugačiji....
jaooooo al djikani kmeceeeeeeeeee zezam se, kmecanje bi bilo nebitno da se radi o nekim marginalcima ili izolovanoj grupici. ne ovdje se radi o 95% pravoslavaca koji otvoreno podrzavaju osudjenog fasistu i najveceg zlocinca u evropi nakon drugog svjetskog rata. TO je bitno. sad cijeli svijet moze da vidi ko su oni ako nekome jos nije bilo jasno ... posljednji barbari bok ti jadan zamisli da sude nekom bosnjaku za over stvari pa ja bih u zemlju prop[ao od stida, odrekao bih ga se preko ..
Vjerujem da bi se odrekao , tvoji su se već jednom vjere odrekli, nije to vama ništa strano.
... novina yebo te ali oni ne. ipak mene to nije ni iznenadilo jer znam da se radi o ljudima bez obraza, casti i osjecaja empatije. empatija je osjecaj koji nas razdvaja od hajvana i oni ga nemaju jarane, eto svako zna da sabere 1+1. fasizam je opet pobjedio u entitetu koji nema buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rašo mogu balije da ti ga poduvaju, drugo stepena presuda će ovo da smanji na 30, tamo si već 8, i eto tebe nama živa i zdrava da gledamo kako balije crkavaju od muke. Bog te živio brate Radovane.
Docekat ce Radovan slobodu ali nece i Republiku Srpsku :D
TEKBIR.
Ima jedan kadija, taj nek ti presudi!
SRAMOTA SAMO 40 GODINA....