Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao u Sarajevo u opancima, sve mu grad dao i znamo kako je zahvalio... Lagao je dzukac Jadovan, bosnjacki narod je opstao a on ce crknut a rs-a vidjet nece...
Oće li mu Laktaški Tuljan u ćeliju nosit čvarke ? Dug zivot i teske bolesti obojici ako Bog da.
Pola svih kletvi ide kuniocu,nezaboravi..
zelim mu sto duzi zivot i stap kad ga uhvate tamo
U zatvoru ima Bolji zivot nego ja na slobodi.Puu!!
Imao*
E sad ide u pravi zatvor
Pazite licemjerja! Ujedinjeno kraljevstvo je podržalo traganje za pravdom i istinom. Zemlja kolonizator priča o pravdi i istini.
Zelim mu sto duzi zivot.
Ja sam da se prebaci u Guantanamo Bay.
ia sam bog
Najgori mogući zatvor koi je mogao dobiti. Gledala sam dokumentarac zatvora gdje su smješteni osuđenici. Strava! Baš su ga dobro "počastili" Englezi nisu otišli dalje od Henriha VIII, što se zatvora tiče. Ima da propljuje majčino mlijeko u Engleskoj.
Posta Englez po stare dane i to doživotno
Uvjek mu je bila želja da postane Englez mada se stalno pravio Englez.
Sad će i đeneral Pampers za njim...put putuje Latifaga....😄😄😄
@ bulevar jes vala veliki drzavnik, 4 godine na vlasti, 15 godina kao narodni iscjelitelj Dabic i ostatak trune u prdekani. Hebo George-a Washington-a sta je dr. Dabic 😂😂😂😂
😂😂😆
Sud presudio i citav svijet odobrava presudu, ali hajde ti to dokazi govnima koja ga podrzavaju.
Želeo je kao momak da se iseli iz Bosne da dočeka penziju i da do kraja života živi u velikoj britaniji.
Cjeli život se pravio Englez. Napokon mu se ispunila želja da živi i krepa u Engleskoj.
Ide čovjek da robija kod svojih. Karađorđevići će da ga obilaze, imaće bolje uslove nego ovi u zatvorima u Norveškoj i Holandiji. Onaj ko ga je stvorio nega mu mjenja pelene.