Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebali si mater jednom drugom, a sad guze ližu
@fantom slobode samo ne možeš bez ustaša, bošnjo.
kada bi glasao za sda - sbb to bi bilo isto kao da dajem glas lopovima i kriminalcima koji doprinose stvaranju nekulture i uništavanja svih vrijednosti ove zemlje. Ta igra bez granica koja se ponavlja 20 godina nemože ništa dobro donijeti za građane već samo za mafiju koja trenutno vlada društvenim sistemom u BiH.
MI TE VIDIMO U ZATVORU. NAma je potreban efikasan zatvorski sistem. TI I BAKIR STE RAPSRODALI ZEMLJU I BUKVALNO. NAjnovije je da i MILE PRODAJE ZEMLJU ARAPIMA U SARAJEVU DOKLE JE TA PLJAČKA DOŠLA. Nikad to ne biste mogli LOPOVI uraditi da niste potpuno korumpirali policiju i tužilaštvo.
Očekujemo da služiš u istoj ćeliji ko Mišković. ZAjedno ste krali recimo STandard zajedno služite i kaznu ! Najpravednije.
A suti kujo kad si vidio da ne mozes sa onim smradom Bakirom ispali se ubice te ko sto je i svw ubio od ramiza ismeta dozvolivsi da mu daju neogranicen morfij ugljena talijana sa injekcijom halilovica dizanjee u zrak tihica sa kancerom nema veze kad tad dzavo dodze po svoje
To BAkir iz tebe progovara ;) Taj "menadžer" je sigurno Sebija Izetbegović, jer ona je po Baketu dobar menadžer "koji ima jake veze. cccc Moj fahro ti tako bogat a kupiše te za dane slobode.
MRS U PM
Tako to ide, osudjenik koji je utjecao na svjedoke i pokusavao da kupi pozicije da zastiti svoje ime od pjevanja na sudu je relevantan faktor na ftv. Sto ga nisi pitala kako mu je keljmendi i hoce li mu se pridruziti uskoro
Nisam anarhista niti za bilo kakav oblik bezumnog nasilja al poslije svega sto su nase duse istrpile i sto ce nasa djeca istrpiti zbog ovakvih i njima slicnih pozicioniranih sada svuda cija je jedina svrha tebi pokazati kako si niko i nista i kako ti komad po komad uzimaju djedovinu, a ti samo gledas kako tvoj zivot prolazi zatupljen svojim mizerno placenim poslom bez obzira sto si na pasteti zivio dok si zavrsavao fakultet dok te drzala ta zabluda koju smo svi imali "uspjet cu ja" ... izgleda da to kod nas i ne bi bio anarhizam vec borba protiv ovog tumora na zajednickom nam bolesnom tijelu. Izgubili ne bi nista jer tako malo su nam ostavili da ne bi znali je li izgubljeno, pitanje se namece ono nase dobro poznato bosansko, dokle vise narode!?
ni mi te ne vidimo u predsjednistvu, dzaba frulas
E ti scepo bi dobar bio menadzer isto kao i ti tvoji partneri sa kojima zderes...ovo je paradoksalno sve
mislis treba nam nova generacija lopova koji nemaju izlizane face
Bosnjaci nemaju politicara niti stranku sa vizijom. Sve je pod parolom nacionalnog interesa na ave tri strane a u sustini je samo u biti licno bogacenje stranackih sefova. Da bi samo malo radili za ovu zemlji ili entitet svima bi nam bilo lijepo, al ne moze kad su im dzepovi jame bez dna.
Nisam šizofreno opterećena ničijim mjestom rođenja i suštinski decenijama prezirem prikrivenu ili otvorenu mržnju koju "domaći" osjećaju prema sandžaklijama.. Kad se ovaj lik bacio u politiku, pomislila sam.. možda jeste krimos, ali ipak nešto vrti, radi, gradi, možda bude i neke koristi od njega.. Kad šipak.. Upade u kaljužu šuplje.. Takođe, ne mogu da se ne zgrozim količinom hvalospjeva o njemu "velikom vođi" koje svakodnevno vidim u avazu.. Pa bolan ne bio, brukaš se..
Ta kolicina hvalospjeva je ujedno i dokaz o tome koliko je "mudar" i "inteligentan".
vidio bi ti sebe u presjednistvu kad bi ti bak-a dozvolio
Koja dvolicna prica,s ovim senarodu pod kozu ulazi,kad kazes pola istinu a onda opet samo da bi poene nakupio s istom idejom oblizujes usta,fuj
Bas sam se slatko nasmijao bgm msm nekontam ovo nikako .... kad je ovaj izasao iz zatvora???
Uhbatio ga je Bake za jaja i ne pusta...
Evo ja ću, dobar sam menadžer!!! Ozb... Može li mene zapasti?