Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SCEPO CE IZGLEDA DA POJEDE VLASTITO G...O hahahah nece on sa SDA. A ti Bakire spremi se za debakl na slijedecim izborima, pokazao si da nemas truna casti, uvodis u vlast mafijasa koji je pljuvao po tebi i bosnjacima. Bosnjak nema vise za koga glasati, ko moze neka se ubaci sa ovim izbjeglicama i pravac Njemacka
avaz je gori od kurira .kao da gu vucic licno uredjuje vise prenesu vijesti sa srne nego svi cetnicki mediji zajedno .to je zlo koje moze jedino i samo egzistirati medju nsivnim bosnjacima .radoncic je poltron i sluga tudji interesa .on bi prodao majku svoju da spade svoju kozu
h8er_ SCEPIN SUPKOLIZAC hahaha
vidi ga sto psuje, sto smo kulturni...to govori o tebi ko si i sta si...i tvojim ubjedjenjima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da Bosnjake ne treba (i nemoze) predstavljat Bakir Izetbegovic ili Fahrudin Radoncic (jer su naprijatelji tom narodu), i mislim da bi postenije bilo da ih predstavlja Ceda Jovanovic iz Srbije (cisto jer se vise zalaze za njih)
Joj da hoce uci u koaliciju. SBB tornjaka scepe ce crci od muke. Hah pa da onda kazem S KIM SI TAKAV SI. HAHAHA
Ako ude onda SDA selite-umirete....
Postavite ga opet za ministra nesigurnosti,neka rasporedjuje nadolazece migrante jer on to razumije i sam je emigriro iz Gusinja..
Jebi ga, Fahrudine...
pa ulazak u vlast je jedina šćepina šansa da ne propadne njegov privatnib sbb i avaz kojeg niko zdrav i normalan više ne uzima za ozbiljno. i eto dođe dan kad velki fahro ulazi u koaljic sa takozvanim naručiteljem političkih ubistava izvjesnim predsjednikom bih i omražene šćepine stranke sda. da je došlo do guše ubgovnima. očito da mu jest.
Opisati se ovo može sasvim lijepom jednom riječju: travestija.
Narod na aparatima.
Juce Covic + Dodik danas Covic + Radoncic sutra Radoncic + Izetbegovic pa mi recite da bisu svi isti
Sve je bolje od komunista i socijalizma. Čovjek je privrednik i protivnik budžetskih lezihl***vića a samo ta činjenica je dovoljna da bude dobra karika.
Pa mack, sve je bolje od ovih tvojih novokomponovanih tubofolk papaka. Ovi čovjeće ne da čerupaju - gutaju sve sa kostima. Narodu ni kosti ne ostavljau!
NEMOJ SCEPE SPIJUNA SAMO NE NJEGA DAJ RAGUZA DAJ KOGA BILO NE SCEPU
Čmoljo majmune!
PA NIJE MI JASNO ZBOG CEGA SU SE IZBORI ODRZAVALI OVDJE SE SVI IZMJENJASE
Svi ko jedan.Ovo je vise jednopartijski sistem lopova
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
e sve si rekao ministre EKONOMIJAAAA! počeo sam gajiti respect kada si rekao ni za živu glavu sa SDA dok je Bakir na vrhu ali... obećali opet ministarsko mejsto garant EKONOMIJA i sigurnost.. nigdje veze, sjeća li se iko kada nam je u državi bio doktor medicine ministar saobraćaja, Ljubić.... e sad bog zna sta nam slijedi..