Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic se ponasa kao da nije vlast. Jebiga Radoncicu imas svoje ministre direktore cinovnike citava famalije SBBovaca koji su dio vlasti a onda negodujes?????? Zasto bi iko glasao vise za tebe?
Popunili su sve fotelje u nadzornim odborima, a izigravaju opoziciju. Ako misli da 6 mjeseci pred izbore izađe iz koalicije onda ovaj narod definitivno smatra retardiranim.
Fuj smradu jedan sandžački, lopove, kriminalcu, ubico, prevarantu....... Narode imaš li ti oči da vidiš ......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je najveće zlo u BiH, veće i od Dodika!!
Najvece zlo u ovoj državi smo mi koji ovo gledamo i samo sutimo i trabunjamo! Narod je najveće zlo jer sve dozvoli!
Treba ga odpremiti u vukojebinu iz koje je dosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jadan pokušaj preuzimanja vlasti,a jednako je unutra kao i sda
kako ovog covjeka nije sradonio si ih sa mota da se pojavljuje u javnosti,pa sto ti nisi izgradio vise,konjino jedna
fino onda izadjete iz vlasti i kazete narodu mi nismo zadovoljni ovom koalicijom koja je*e narod u zdrav mozak prosipajuci suplju kako se svaki otvaraju firme i radna mjesta...
Daj Šćepo nemoj se za*ebavati !!! PRESJEDNIČKI TROTOAR je postigao veću MEDIJSKU SLAVU od bilo koje BiH građevine u zadnji 20 godina !!!
Sve onako intelektualne face. Dok nije postavio svoje poslusnike Telecomu i Avazu, stalno ih je prozivao u Avazu. U zadnje vrijeme ne blati niti Telecom niti FBA, naravno jer je dobio direktorska i sefovska mjesta. A o idiotima koje postavljate tek bi se dalo komentarisati, pa DIF i kriminalistika su glavni. Jos ce se za par godina kao eksperti predstavljati. Samo prica, a nista ne radite, kao ni oni koje postavljate. Buranija uglavnom rinta koja se nista i ne pita. Sta si ti konkretno uradio?
na vlasti, a kritikuje vlast, a inače se njemu sve vjeruje
Glasajmo pametno ..Glasajmo mudro ..
Ponavlja se komentar od prije : Šćepo na sve načine čini pomutnju među bošnjacima. Rastura muslimane iznutra nažalost. Moje mišljenje za 10 godina mi bošnjaci rođeni u BiH ćemo biti obična pješadija sandžaklijama. Mi bošnjaci previse bacamo vrijeme na pricu i ljubomoru, nemamo saosjećanja jedni za druge. Pogledajte kako su oni borbeni niko ne radi na bausteli u BiH vrlo ih je malo na tezim poslovima. Pogledajte prezimena na visokim pozicijama i sve ce vam biti jasno.
...voljela me nije nijednaaaaaaa...
pa i budala vidi da tu nema realnog zaposljavanja bez pokretanja velikih firmi. bagra sdaovska je plasirala tezu da velike firme sa tradicijom i klijentima po citavom svijetu ne mogu opstati da nisu konkurentne itd. samo da bi tako opravdali njihovo rasparcavanje, krađu lokacija, krađu vrijedne imovine itd.
E, da je tebi biti prešjednik
možda bi više voljeo da bidne lepši
Samo jos 1 avaz twist
tvoj je najveci uspjeh za sada vjesto izbjegavanje prdekane
radije bi on u prdekanu nego da trpi ovakva poniženja...ova uloga mu je omogućena jer je puno lajao preko telefona na ženu mu azru i zagonđiju mrtvog ćelu pa ga čampare nafatale
Fahro ostavi Bakira i pravite vlast sa SDPom!
--- Kako kaže, ležao je tri mjeseca u zatvoru da bi očuvao koaliciju SDA-SBB Ležao tri mjeseca u zatvoru da bi ga SDA UDAV bolje davio ? AFERIM FAHRO, po mnei BEZ SUMNJE izjava godine ! Fahri zlatnog ljiljana za ležanje u zatvoru i orden narodnog heroja Srbije !