Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek se druzi/o sa sarajevskim podzemljem i poznavao je Ćele, Keljmendije, Šaje, Turkoviće, Ždrale, Gasije, Cace, Oriće...kako je moguće da si onda čist pred zakonom. Prije rata bio u zatvoru, bio nedavno u zatvoru...i ovakvi kao on nam kroje sudbinu.
u jednom se ne slazem sa tobom... On NIJE covjek, on je zivotinja kriminalna
problem je sistem (drzave) koji to dozvoljava I koji je stvoren od strane mafije I kao sto vidis sistem funkcionise (nema strajkova, atentata itd)... il si s njima il te nema
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebat ce ti Bake biku za ovo....bi ce kukuuuuuu
Ako nisi rođen na teritoriji U.S.A NE MOŽEŠ biti predsjednik ! A fahro crnogorac hoce da kroji bosnjacima politiku
rekoh ja davno, gore zlo od ovog smeca sandzackog nije moglo potrefiti bosnu
Koalicija stabilna? Ovo je vrijedjanje inteligencije gradjana BiH.
@Hana28 Kako ko. Ja nisam.
Cuj legalista i govori istinu......o mati mila koji licemjer
Krapinski čovječe , sjedi 1.
Ja mislim da bi fikret bio najbolje rjesenje za ovu drzavu...
DokleViseOvo Mlad, perspektivan, neosudjivan...
koalicija mora biti stabilna inace radoncica nema na mapi ... nije lud da napusti koaliciju
To su opasne rijeci sto je brabonjak izgovorio.Imas li dokaz za to ili su to tvoji novinari po tvom nalogu napisali? Hoces na sljedecim izborima sam da izađes? E propasces ko zeton,jer si se ovaj put izvukao na racun koalicije sa SDA!
Fadile oprosti mu
Imamo oko 10 000 dežurnih analitičara spremnih da svakog momenta iskoče pred TV kamere ! Međutim stvar je bar u FBiH jednsotavna do bola. SDA i HDZ zajedno nemaju glasova da upravljaju istom ! Znam dreknućete NIJE istina, ali pogledajte činjenicama u oči. SDA nakon dvadeset godina pljačke svog vlastitog naroda za potrebe arapa i Turaka više nema izbornu podršku 96%. NEgo reda 26%, uz HDZovih 14%, to je 40%. Uvijek im treba partner sa bar 10% glasova da bi nastavili pljačkati.
U prošlom sazivu im je trebao SDP kojeg su odmah nakon upotrebe UNIŠTILI. Sada je to FAhro, što je na čelu najvećeg narko klana na Balkanu IM je od manjeg interesa. 2018 će opet neko. Od SDA nema spasa nego je JElcin zabraniti UStavom kao terorističku !
flaq Kakvu podrsku 96% ??? Jesi ti normalan?
Pljuje pa liže, nula od čovjeka
pa rekao je bosnjacka drzavna mafija. ko je na vlasti od bosnjaka najvise najduze najcesce budali je jasno.
Popišam ti se na koaliciju! Pljunuo si i popišao na nešto mnogo vrednije!
Ma vala i Bakir previse zna treba ga ukloniti.
jbti bakir mater
slažem se i sBakirom i s tobom kad kažete za ovog drugog da je djubre