Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
štakor osjetio da je kraj SDA blizu .. uvijek je znao na vrijeme iskoristiti drame i tragedije
jasno da će izgubiti na izborima... Nemaju nikakve šanse. Ipak još dvije godine mandata biće dovoljne za privatizaciju telekoma. To je strategija koju serviraju Bakiru a koji će jedini biti ocrnjen sa ljagom na svom licu. Žao mi je jer sve to je mogla SDA sa boljim kadrovima koje ima ali koji nemogu od Zeničana Vogošćanaca i rularnih namjesnika iz opština koje su jako "napredne" pa ovde dolaze "popravljat" situaciju.
I Soroš je svoju otvorenu imperiju gradio na tim premisama ! Fahrina je imperija više hermetično zatvorena, to jest za zatvora !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
--Radončić i Nikšić danas o aktuelnoj situaciji u Federaciji BiH KATASTROFA. BAkir otišao u Beč da vidi šta je sa ona dva bagera na brani Vranduk ! Krenula i Sebija, Beč ih ŠArmirao svojom arhitekturom i sređenim zdravstvom a bogami i ostalim i ostali duže neg planirano, pa ni babi na godišnjicu da dođu ! AKo vako nastavi STRMOGLAVO, najpoznatiji BH par se možda i ne vrati u BIH !
Možda otišao da se vidi malo sa Porčom
Citajuci komentare onih, koji nemaju pojma o politici,zelim dodati.U EU vazi:ako nemas apsolutnu vecinu, da bi dosao na vlast, moras traziti partnera.Svi imaju svoju matematiku.Svako trazi lakseg parnera, sa kojim se mogu obracunati.Niko ne ide u zajednicu ako nema od nje koristi.Tako je svugdje, zasto nebi to moglo biti i kod nas.Ako Radoncic nije dobio od SDA sto je trazio, logicno je, pokusat ce negdje drugo.Svatko od nas bi isto ucinio.Nitko od vas nije posteniji, kad se radi o mogucnosti.
Eno FAhre u CRVENOJ TVRĐAVI ! A u Tuzli Reis poručivao da je crveno boja krvi nevinih muslimana ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29916
Koliko jos lopova i kriminalaca treba da se ubaci u vlast
Onoliko, koliki ih je narod birao.
Gubitničke stranke same pozvale Fahru da ih dokusuri. Ne znam kakvo drugo obrazloženje može biti. Oj, ljevico, muko!
Nermine obuci sakao neJde košulja tude, nije oTo festival narodne muZke!
Niksic je pred izbore kazao da su nama braca i pripadnici vojske RS-a (to su oni sto su genocid radili, palili zive ljude, silovali zene) i pripadnici hvo-a (to su oni sto su u ahmicima masakr napravili). Tu se o njemu i o SDP-u prica zavrsava.
Brod tone - šćepo bi da nađe pojas za spašavanje. Nermine, a i svi ostali malo više pažnje, molim!
Očito se pravi nova koalicija .... Zanimljivo će biti slušati opravdanja za nju , uz prisječanje na nekadašnja izjave o Grande savezu do sudnjeg dana, kao i one ko sve neće s nekim , i ko s nekim hoće...
Opet krapinski čovjek , gadniji za oko od Željka Cvijanovića !
pu yebale te komunjare... što je SBB dobio glasa od mene, dobio je... fajront
Niksicu ne dizi rejting SDA sjedeci sa krimosima
Lopove,ti da odlucujes ,jedni smo i kukavni ,nitimas obrazani karaktera Bio si do juce sandzacka fukara i lopov ,a danas ti odlucujes o djeci ,penzionerima,studentima,radnicima ,bolesnicima ,invalidima Tako bi te rado udario u tu krmecu njusku,i pljuno
Joj.....
Niksicu levatino,Fahro ni rodjenu familiju ne zove bez DOBROG interesa
Ma nema veceg ljigavca od ovog RADONCICA