Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD CE ZAJEDNO DA KRADU!!!
ma nece, nisu oni od toga...postena je to diplomatija mamuim*** obojici
Sta drugo ocekivati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od sutra pocinju naslovi u Dnevnom Avazu o ekononskom rastu u BiH koji je jednak Njemackoj. Od sutra ce pisati kako je BiH regionalni lider u trgovini i izvoz se povecao za 700% dok smo u tolikim trgovinskim plusu da mozemo hraniti sve Sirijske izbjeglice, ma znas sta, dajte nam ih ovamo eto mi cemo biti spremni uzeti 1 milion ovaj onako iz sale. Od sutra nece vise biti G7 nego G8 jer BiH postaje novi clan i redovan clan vijece sigurnosti UN-a pored Francuske, Britanije, Rusije, Kine, i Amerike.
Hahaha reci ce da Mudzahedina nije bilo nego su pogrijesili kada su uslikali Jusufa Islama kada je odrzao koncert u BiH pa neko provalio da je Mudzahedinski vodja.
E tek smo ga sad na*ebali!
Miletov zlatni unuk Neće to Žuti doživjeti! Opštinski izbori su i jednom i drugom Politički ćefin i tabut!
Fahrudin Radončić - Nećemo biti pojas za spašavanje Bakira Izetbegovića - Dnevnik D FTV (2.7.2015.) https://www.youtube.com/watch?v=6LQuMXTYPG4
Znaci iduce godine gej parada u rajvosa predvodnici bake i rok star.
Blago ti je nama. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Potpisuje se u Bosni i Hercegovini više od 25 godina i svaki put nakon potpisa kreće se u otvaranje po makar 2 nove narodne-sirotinjske kuhinje. Aferim.
ante k Kolika je ta većina Hrvata? Jeli osam Bošnjaka = jedan Hrvat? Tovaru! 7% ti je veće 0d 56%?!
Srbin i Crnogorac odlucuju o Bosnjacima......da ne povjerujes
90% ljudi iz Federacije ide pravo u dženet jer već četvrt vijeka žive u džehenemu SDA, i inih stranki. Tito moj, jedni te kude drugi te hvale, (zna se koji te kude-samo oni koji su sa SDA i inim strankama hajrovali) elem kakav si da si i neka te pljuje ko želi da te pljuje ali ja bijahu INSAN sa svim pravima i zaštitama države samo dok si ti vladao. Pokoj ti duši i dok sam živa poštovaću tvoj lik i djelo.! Zaslužuješ ti to i te kako zaslužuješ jer sva ova današnjapuka sirotinja je bila sita dok nam ti biješe živ. Ovi danas, moj Tito ne vide ništa osim bogatstva-naravno lično njihovog sa leđa nas sirotinje. Vjernici?
E hajmo sad na pecenje I pivu...Prva Jagnjeca Udarna Brigada !!!! Ma rodila ih majka ovako lijepe....haj hairli s hajrom.... desnom nogom.....Doci ce Dodo poslije, samo da proda nesto oko Doboja Rusima....sve je u dure.
Od sada će pljačka naroda, od strane vođa konstitutivnih naroda, biti legalna stvar!
E tek nam je sada jadna majka!
Licemjeri, do juce drvlje i kamenje jedan protiv drugog a sada koalicija. Fuj! Ovo je sramota! Želimo nove političare, nove snage i nove ideje! Ovo više nema smisla! Rade sa nama sta žele!
Lopine teske
Ko je smiješniji?? Radončić koji posle onakvih optužbi i pljuvanja ide sa istim u koaliciju ili Izetbegović koji poslije izrečenih teških optužbi pristaje na vlast sa njim. Sve pod krinkom krize i i interesa za dobrobit naroda. Hmm. Teško svariti kao istinu. Pokušajem ali nikako mi ne ide.
Masallah i hairli !!! Amin da potraje...