Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*3em li ti Fahro majku lopovsku.
Jel to ono kada te biraju u parlamentu? Fahro ni tako nema šanse!
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od "najjačih" okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), kao i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana poslije: http://tiny.cc/1ekw4w
Meni nije jasno zašto je hrvatski narod ugrožen ako član predsjedništva nije iz HDZ-a, to bi svaki Bošnjak ili Srbin isto mogao reći ako tamo nisu iz stranke za koju su oni glasali... ne isključujem mogućnost da je možda ugrožen u nekim drugim segmentima, ali ovo je postalo stvarno više apsurdno.
Što ti je BiH i moć, kada nama okorjeli kriminalac može biti ministar sigurnosti, što bi se reklo PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE!
za sve je ovaj kriminalac kombinacije,samo da je on u toj kombinaciji,rusite ovog crnogorcinu vidite sta ne sankcionise-cetnicke pokrete,napade na povratnike,napade na dzamije i normalne ljude...bojkot ovog kriminalca da Bog da mu se toranj srusio (al eto da nema niko unutra,sem njega) :) to mu je najgora kletva
U "državi" BiH, ako ne postoji funkcionalan ustavni sistem, Predsjednik nije ni potreban. Rasprava o slučaju Sejdić- Finci je postala bezpredmetna.
pricajte vi sta hocete al on radi i ne naplacuje ono sto radi, njegova plata ide sindikatu policajaca, a koji se to jos odreko svoje plate ??
mislis stvarno da se nije odrekao plate??
Naplati je on sve na vrijeme. Hajd ga povali još malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fahro veliki ti apetiti, ne znas ti ni sam vise sta hoces i cega si pristalica, povijas se ko list na vjetru, kad Tihic zapuse.
strasno je to sto se ovakvi ljudi ista pitaju u ovoj drzavi zato nam i nema ni priblizavanja EU jer njima nije u interesu da zavrse u zatvoru naravno
Max, znaš li nešto o tome, jeli platio sve ono što je bio dužan da plati državi poslije prodaje firme svojoj ljepšoj polovini? Ili nije!
Radoncic i dalje supljira a nista konkretno ne radi
do kada ce ovi kriminalci da odlucuju o nasim sudbinama? Bakiru i Radoncicu je mjesto u zatvoru da od toga pocnemo pa ce se valjda pojaviti neko normalan da vodi ovu drzavu kada svi ovu budu iza resetaka
Bit će, bit će - znamo i kad će!
Fahroo svojoj kuci pa tamo rjesavaj situaciju
Radoncic bi da sjedi jednom guzice ne na dvije stolice,vec na cetiri,pet stolica.Ne moze to tako,kako vjetar puhne on se tako okrene.
Radoncicu kad ces u zatvor vise?!