Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuuuuuuuuuuj!!! Mafijas se udruzuje s mafijasem.
Vidi krimi.n.a.l.nog p.a.p.k.a iz gusinja ili odakle već, sa još jednim ra.z.b.o.j.n.i.k.o.m! Daće sandžo i g.u.z.e samo da udje u vlast. Zafalilo para, pa daj parlamenta da se dočepa. Al malo sutra! P.o.p.u.š.i.ć.e ga mali na izborima! Samo ne kontam sljepce koji će j.a.d.u dati glasove. To je garant bratija iz njegove v.u.ko.j.e.b.in.e i ovaj nepismeni i pri.m.i.t.ivni svjet!
Konacno pravi covjek, naprijed Radoncicu! Kao sto rece ovaj ispred da i ja jednom izadjem na izobre i glsam, dosta vise ovih lopova!
vidi legende FALA TI GOSPODINE RADONČIĆU ŠTO SI UŠAO U POLITIKU PA DA I JA IZAĐEM JEDNOM NA IZBORE
Nauci se jado pravopisu, pa onda ostavljaj komentare. Bjezite i glasajte!
HE, HE, HEEEE! VIDI RADONCICA STO HOCE DA GLUMI BERLUSCONIA....! E MOJ JADO...BERLUSCONI JE DIJETE MILANA I BURZOAZIJE A TI RADONCICU! EHEHEHE! BJEZI TE OD OVAKVIH DELIKVENATA...! GLASAJ TE ZA KULTURNE LJUDE.... HARE, ZELJKO I SLICNI NJIMA..!
ma sretan i zadovoljan radoncic ce koalirati i sa dodikom..samo da dobije jos ono malo novca sto je ostalo u BiH...radoncicu loooseru
Savršen par da i dalje imamo lopovsku vlast i opće beznađe.
Radoncic jedini vodi racuna o Bosnjacima i dogovara sa Covicem da demobilisani nezaposleni pripadnici Armije BiH imaju prioritet pri zaposljavanju najamne radne snage u Zapadnoj Hercegovini.