Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate osnovati stranku snsd-sdp isti djavo, i jedni i drugi unistavaju drzavu. sda je u ovom slucaju u pravu. sdp je prava stranka za jednog covjeka \"zlavoglua\" i \"mislio sam da sam mislio a misli samo zlatko a ja ne mislim ili mislim da mislim\"sto bi rekao zeljko komsic koji po svoju pamet ide kod zlatka na dorucak
Slušaj ti Radojica Mali, tebi bi bilo bolje da prestaneš slijepo slušati fašistu Dobricu Ćosića i ostalu kamarilu i da ne glumiš većeg Srbina od cara Lazara.
pa toooo odmah ste trebali reci da se Dodik zagrlio s Zlatkom da srusi ovo malo Bosne, i nemoj ti da pricas protiv SDA,oni su jos dobri kakvi su komunisti najbolje vidimo kako su dosli na vlast.
Divi munjara i tnikače što se ližu hahaha Znamo ba da ste jedno te isto!
Bratstvo i jedinstvo sdp i snsd. Šta ono bi do juče nacionalističke stranke i šatrologija.
SNSD podrzava SDP - jadno