"Potrebno drugo rješenje"
0
Radojičić: S Kukićem se samo gubi vrijeme
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kud veceg gubljenja vremena nego s tobom Radojcicu pobogu! Beskoristan si i blebeces stalno jedno te isto, jel ti zato primas 5000 maraka mjesecno da ponavljas kao papagaj?!? Kukic je barem nesto novo u politickom zivotu BiH i covjeku treba dati sansu za razliku od tebe koji si vec godinama na vlasi i vodis i dalje srpski narod u jos vecu bijedu i propast! Dosadio si i bogu i narodu!
nikola spiric je 350000 puta bolja solucija od borjane kristo.
Vrijeme se gubi sa vama svima, ali ocito da vecina medju narodom voli da gubi vrijeme...
Nu avetinje,jado oli se vrnut u Crnu goru aaa?Okani se gen.oci.dne tvorevine,vrni se svojoj prađedovini.
Ovo je dobar primjer demokratije po mjeri SNSD-a... Ovo je veliki poen za demokratske snage Bosne i Hercegovine i jos jedan krasan autogol Dodika...
Logično da jedan normalan ne može proći kad o tome odlučuju budale jako slične ovima što komentarišu
O Turci, nije vam Radojicic kriv sto SDP, kog i dalje podrzavate, gura prijedloge koji ne prolaze. Jedino sto je dobro u svemu ovome jeste da su maske konacno svima pale. Sad svi znaju za koga su Hrvati i sta zele, i za koga ste vi i sta zapravo ovim zelite. No, jedna je stvar sta zelite, a druga je stvar sta cete zapravo po..pu//siti.
Tesko se samo ovome narodu u Bosni.Sve ce nasi politicari da rade samo da nedodje do dogovora i da drzava nepostane kako treba.Uvijek ce biti jedni protiv drugih a niko nikad i ne pita kako narod zivi u Bosni.A vi Bosanci Hercegovci nikad pameti doci uvijek glasate za jedne te iste.Treba uvijesti zakon milom ili silom,Jedan covjek-Jedan glas nema napretka ovako ni drzavi ni njenim stanovnicima,ovako se samo politicari bogate.
pa recimo da dodik predlozi emira kusturicu za ministra vanjskih poslova,volio bih vidjeti kako bi muslimani reagovali.kusturiuca jest musliman,ali...
Nemaju Bosnjaci politicku moc da ukinu RS Ni da naprave BiH po svojoj meri. Multietnicari kakvim se predstavljate bi nudili sto vcecu decentralizaciju i autonomije da se konacno resi prvo i osnovno, etnicko pitanje, ali vasim postupcima se vidi koliko ste islamski orijentisani i da vam je samo islamska Bosna u glavi. E to je gubljenje vremena ;)
Skutori prestanite se nazivati imenom ponosnih Hrvata sa kojiam osim granice nemate nista zajednicko.
More samo onaj ko se cirilicom potpisuje? Ili koji dize nogu kad se mokri, da prostite? Ma, mnoge bi trebalo na Sokolac (ako ta ustanova jos funkcionise, tj. ako ima mjesta).
Ma je li Boga ti? Idi? Da te nije mozda Cosoglu tako savjetovao? Peta kolona konjusaru. Mrs!
I Kukić i njegov šef Zlajoglu i atentatori Lojanovići i crnokošuljaši dobit će ono što i zaslužuju: Kuk.. Pardon K.U.R.Č.I.N.U, pa nek je popushe zajedno s Valentinom majMoončićem.
Vi Muslimani ste stvarno u K urcu da ne vidite da od vase sile nece biti nista i da ne mozete namecati silom vase satelite i P oturice da predstavljaju one koji ne zele da ih predstavlja.Stvarno ste glupi i jedino sto znate je vrijedjati jer ste nemocni u svojim velikomuslimanskim projektima.
samo tako igore, crni igore.... molite, kumite , trazite lovu od kojekakvih kolonijalnih sila, pa ce unuci vracat dugove, a nazalost vi svoje slat po harvardu, jelu i sl.... podrzavam zlaju i volio bi da ostane dosljedan, pa kud puklo!!! dosta je vise popustanja izdajnicima bosne, ovo odugovlacenje formiranja vlasti na drzavnom nivou ne odgovara nikome a ponajmanje rs-u.... molice do.da da se formira vijece ministara, polako - jedna jedina BIH - ko je ne voli nek ide u maticu...
Bahlijama ovo ne paše pa se grizu. Bravo Radojčiću, i da si 100 posto u krivu samo radi kontra talibana!