Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSLOBODJEN SVAKE OPTUZBE . SADA ZNATE I VI ONO STO SMO MI ZNALI ODUVJEK .
kako ofirno poziva ljude na proteste... jes genij majke mi svasta u ovoj bosni i hercegovini
Jadni ovi Bosanski Pravoslavci..(Nebeski Narod).. Oni hudi nista neznaju,osim da za dva-tri dana na najsvirepiji nacin da lise slobode preko 8,500 muslimana iz Srebrenice i okoline.. A sada bi da osudjuju telohranitelja od Slobodana Milosevica.. Mozda je isti taj Naser Oric zajedno sa vama proganjao muslimane iz tog djela podrinja.. Treba se dobro provjeriti koje taj covjek u opste i za koga je radijo.
šta ti je vlašina
haha dobri su ovi srbi, joj suplje, kakvi vi i nemiri niste mogli kad ste imali topovi i tenkove, cime ce te sad
To on svjesno poziva na proteste. (Dolazili ponovo vlaska balvan revolucija?)
\"Ono što možemo kao rukovodstvo RS-a je da pozovemo građane da, ipak, u ovoj situaciji održe mir, jer narušavanje javnog reda i mira, ne bi koristilo nikome“ a prije 15ak godina je koristilo nekome??? Idioti sve sami