Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jes\" rekao novost. Čuj, kao da mi patrioti BiH neznamo da ovom potrčkalu fašiste Dobrice Ćosića (isto kao što je to bandit Dobrica priželjkivao 1992 godine) nebi bilo drago kada bi nestala SDA koja je glavni stub odbrane države BiH. Ja se samo pitam, da li on stvarno misli da smo mi danas naivni kao 1992. godine?
hahaha ko nam prica o politici provokacije i blokiranja...
vi jugonostalgicari.... svi vi koji prvo gledate svoje Bosnjake kao uzrok ili povod onome sto se desilo 92-95, svi vi koji prvo na sva usta pominjete manjinske zlocine koji su pojedini pripadnici AR BIH pocinili iz osvete a ne spominjete 90.000 Bosnjaka- vasih komsija koji vise nisu medu vama, sramite se......mi njima trcimo u zagrljaj a oni nama noz pod vrat..evo vec 10 puta...ne trebamo biti kao oni, ali definitivno moramo znati odakle dolazimo, sta smo, ko smo i kuda idemo...religija na stranu i to je osobni izbor..ali mjesta u vladi i politici njega nema...opameti se Bosnjace... iako SDA nije sjajna, daleko od toga...SDP treba dobro da razmisli o izbacivanju SDA iz Vijeca i shurovanju sa onima koji negiraju BiH, zlocine koji su se desili, a onda nasu proslost/...
Moguca rekonstrukcija vlasti bez SDA i komadanje Bosne i Hercegovine... sve ste pokazali budzetom... Zlaja i Mile su skopili dogovor...
dovedite Fahra u vlast ! vrijeme je za mlade i za progresivne ideje !
Napuši se feslije bosanskoga rodojice vlaš.ino po.gana. Hajte na referendum konačno pa da vas ćeramo zajedno sa drugom zlooojom.