Dramatičan protest u Zenici
0
Radnicima RK 'Bosna' branili da unose hranu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO ZADNJI IZADJE, NEK SVE ZAPALI !!!
dajte im kafu i cigare i strajkat ce do besvijesti, de krpe i metle pa malo da se vidi da nesto radite.
Glasajte i dalje za SDA,seljaci jedni!!! Dok narod zajedno ne ustane i ne skonta da njihova porodica može biti žrtva Huse Smajlovića i ostalih Bakira,sudbina će se ponavljati!!!
ZIVJELA SDA I DEMOKRATIJA,ETO IM SAD DEMOKRATIJA NEK STRAJKUJU
Huso, ti si im trebo donjet da jedu, čirkuno jedna!
Pridružite se grupi na facebooku: Podrška radnicima robne kuće \"Bosna\" u Zenici! Pokažimo svoju solidarnost prema ovim ljudima!!!
Eto im Huso, Huso je fin i posten ....
To da sredi prof. Lagundzija!
cuj angazovali zenicku gamu pa to je ionako skup kriminalaca u toj gami.... radnici imam jedan prijedlog polite robnu kucu benzinom i zapalite je najbolje bi vam to bilo vjerujte mi ionako su je oni sebi pripojili malte ne bez feninga
KAKVE POTPORE OD GRADANA................ ZASTO NE IZADETE NA ULICU I DATE POTPORU OVIM LJUDIMA NEHLJEBARI JEDNI................. DOKLE MISLITE SUTITI I NADATI SE BOLJIM DANIMA USTAJ STOKO I NAPOLJE UCINITE NESTO DOKLE CE VAS HANDRITI
SDA DEMOKRATIJAAAAAAAAAAAAA SDA DEMOKRATIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Samo sila zakon mijenja...
place mi se kad ovo vidim... na sta oni ljude dovode... ako Bog da kad izađu trebaju samo zgradu dignnuti u zrak! !
PA NEKA NEKO KAZE DA NE ZIVIMO U TAMNOM VILAJETU !!!!
Čuj ne daju im unijeti hranu i isključili im struju zato što se ljudi bore za svoja prava. Pa ovo samo u Bosni ima! Užas!