Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je ovdje problem?....pa ovi isti radnici ce sutra glasati za ove iste politicare jer ce im politicari "obecati" zlatne kasike......dakle kako posijes tako i pozanjes...sto bi ih neko trebao zaliti?
A šta misliš kako su se zaposlili u ZOI-ju ? Preko konkursa ??? Daj ... smiješni ste ... Narod je gori od političara ... Svi kmeče jer ne mogu da ukradu, a rado bi ! Prođe život... a u Ferariju se ne provozah !
E kome li protestvijete... Ova Vlada vas samo moze proglasiti politickim placeicima... To je jedino sto im ide od ruke...
nevjerovatno na sta su nesposobnjakovici iz ove vlade doveli ove preduzece koje je simbol Sarajeva, bitno je neka oni dobivaju redovno plate a radnike ko zasto ....
ovo je sramota za vladu ks, sebi povecavaju plate za 700 KM a radnicima preduzeca kojima oni upravljaju kasne, trebaju se svi gradjani dici i rastjerati lopove
Mnogo mi je zao ovih ljudi,ne samo njih vec svih ovih koji nemaju vise svoj posao,koji su jadni i bjedni i koji moraju ici pred Vladu da bi im se nek osjetio dati crkavicu,do sljedeceg mjeseca,pa onda opet sve ispocetka.E sta nam uradise SDA mafijasi,pa to je za plakati..
Ne može Vlada KS-a rješavat probleme koje je stvorila u javnim preduzećima, kad danas mora na skupštini "progirati" zakon o taxi prevozu! Kako će Vlada iša uraditi pšo ovom pitanju kad njih to ne zanima, preduzeće u kojem nema para, njih ne zanima jer su ljudi skoncentrisani isključivo na fondove, zavode i preduzeća gdje love još uvijek ima i polako ju explatišu!
Trebamo svi da podrzimo ove ljudi,nikome nije dobro,realno u 18 godina SDa nas je dovela do dna i ne odustaje sto ej najgore vec djeli nasu BIH na djelove..Sram bilo klempu sta radi ovom narodu.