Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je samo pocetak moji platformasa vidjece ti vi ko sam ja ,samo ste krivi sto ste glasali za mene
Drage moje Sarajlije nije ni u Sarajevu sjajno ali u ostalim gradovima je katastrofa nadam se da ce neko pritisnuti vladu i obavezati ih da kupuju eksploziv od Vitezita. Bolje 500 zaposlenih nego da kupujemo eksploziv iz Srbije
Treba protestvovati protiv ovih protestanata. Dosta je vise da uznemiravate vasu novu vlast. Idite da se bunite ispred zgrade SDA za koju ste glasali svih ovih godina. Oni su vam obecali med i mlijeko. Plakacete vi jos za dobrim starim vermenima.
Mislim da policija treba njima u svakom slucaju kazne napisati jer ovaj park i plato nisu namijenjeni za kampiranje!
Razboljevaju????? Hahaha
Pa bolje vam je da im porazbijate te passate i naudije il sta vec.