Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupe se svi jarani ponoc najbolji vakat..
Juce je bilo sve u redu , jezera , kupanje ovo ono , Imamovic kralj, najjaci , vidi sada odjednom ovo? Da nije neka greska?
Funkcioneri se gadno sekiraju i ne mogu da spavaju od brige, eto njih ujutru oko 11, osim ako ne moraju na skijanje...
Neko na racun vlade ide na noscno skijanje u Austriju, neko na nocne proteste pred Vladu.
_"Sindikat je najavio nastavak protesta pred zgradom kantonalne vlade idućeg četvrtka. S tim što će, kaže Terzić, ovoga puta ostati cijelu noć, pa ako bude trebalo i duže, dok se ne prihvate njihovi zahtjevi o materijalnom zbrinjavanju, otvaranju novog žiroračuna i imenovanju novog direktora." Odabrali ste noć zato što je preko dana vruće. E tako se to ne radi. Ništa vi po noći sa tim transparentima nećete postiči. Vlasti vam u to vrijeme spavaju. Trebate biti tihi da ih ne probudite. :)))
hebote....pa ne gledaju i ne slušaju vas u po bijela dana.....šta će tek po noci da bude???
tooo samo nocni rad,veca satnica,mozda vas neko placa za to.....ccccccc......