Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je oslobodjenje...
Kakvo je to Oslobođenje,da to nije ono karadžićevo \"srpsko oslobođenje\",možda je rješenje da se vratite svojoj matičnoj kući u Sarajevo iz koje ste većina otišli nadajući se da će vam biti bolj na Palama a vidimo da ste se prevarili,oni koji su vas na to nagovorili sada su il u Hagu il na robiji a to sve govori kakve ste likove slušali.
sta placete, sta ce vam pare, imamo mi RS najljepsu to je bitno. Kako ne place moj smrdljivi sin Pipo, ja mu samo dam cvaraka da jede i on se smiri, ljubi ga tata glavati
U boljem entitetu nemoguće
srpska posla
a zasto idu prema Tempu??
A sto su fino izgradili Ferhadiju.