Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
y.e.bem ti m.a.ter šarulju.
KO VAS J.E.B.E.... POCRKAJTE...KAD STE CIJEPALI JUGOSLAVIJU PJEVALI SE OD SRECE, SADA KREPAVAJTE...STO STE TRAZILI TO STE I DOBILI.... U TOR S.T.O.K.O I NI JEDNE.... Pokret \"Otpor Stoko\"..
Sve dok radnici budu roštiljali za 1. maj, biće nam ovakvi (NE)uslovi za rad.
Ovo ne valja ništa, formatirat\' sve i dignut\' novi sistem ali ovaj put bez zloćudnog softvera...
Tu su i radnici Hidrogradnje, koji su se priključili Metalcima, jer ih je Šaban Kadirić i građevina izdali. Puna podrška Bajri Melezu i njegovim metalcima, ZAJEDNO SMO JACI. Radnik HIDROGRADNJE
a otkud mu pare za mobilni?
Ali Vladi federacije najveci su problem navijaci ............ PRAVDA ZA NAVIJACE!!!!!
Treba regulisati i zdravstveno u ovom slučaju. Retroaktivno dobiju pare a ne pruže uslugu,to im treba ukinuti,pa ćeš vidjeti jarane kako će poletiti da rade.
Sindikat odavno k.e.nj.a prema svim radnicima u BiH. Pošto se bave namjenskom,najpametnije je da g.o.v.n.a miniraju i dignu u zrak.
Ista situacija je i u mojoj firmi Geodetskom zavodu. Već tri godine kako nas je vlada FBIH preuzela nemožemo ovjeriti knjižice tj. ovjeravaju nam na po jedan dva dana kao da nam daju kakvu sadaku. Ljudi nemogu izvršiti osnovne pretrage pa čak se ni naručiti kod ljekara opšte prakse je kada ti ovjere knjižicu i odeš da se naručiš knjižica već istiće slijedećeg dana. Čini mi se da je u boljolj i povoljnijoj situaciji onaj ko ne radi i nalazi se na birou. Iako imam po dva osnova pravo na zdravstvenu zaštitu (Armija 4 god. i 24 god staža) to pravo ne mogu ostvariti.
BLOKIRAJTE STAN IKUĆU SEJDE BAJRAMOVIĆA I ZGRADU FEDRACIJE
O Bože, oni blokirali dom sindikata hahahahah Daj nek im neko kaže da su na pogrešnoj adresi :D