Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok ne shvatimo da je ovo problem svih nas i da se tice svih nas, a ne samo poljoprivrednika, od ovih protesta nema nista! pogledajmo, francusku -zemlju revolucije, kad poljoprivrednici dizu protest, prikljucuje im se citavo francusko drustvo. najjaca sila podrske su studenti, a bogami i radnici iz ostalih sektora. svako malo blokiraju saobracaj, metro u parizu, time blokiraju sve i ne popustaju dok vlada ne udovolji zahtjevima obespravljenih! pitam se, sta treba ovom narodu da se desi, da bi konacno ustao i izrazio svoje nezadovoljstvo & borio se za bolji zivot!? npr. da u njemackoj ili fr., poskupi struja za onoliko %, kao sto je kod nas...hahaha, sto bi oni sjedili skrstenih ruku ko mi... SVI NA ULICE!!!
@Sarajlija klocu iskompleksirani ti bi mozda zelio da si iz sa. nisi ti sarajeva ocima vidio. bas me interesuje odakle si???
Opet neki štajk? Pa zar Zlaja nije obećao med i mlijeko? Država za štrajkača!
Hoće li Zlaja pomoći sa parama koje je izreketario po Sarajevu.
heb.e se Zlatka za vas radnike iz Konjuha on ima preća posla raspodjeljuje fotelje. Ope da glasate za njega na izborima stoko glupa.
Sto nemaju para za autobus...Pa tako im i treba kad su rovarili u rau..Sto nisu kao ja, Bakir, i ostala nasa elita svecovali sa Radovanom, Momcilom i njihovom elitom pa bi danas bili puni ko brodovi...Fukarestine treba nabiti nogom iz Sarajeva...
Jedva vas politicari cekaju u Sarajevu da im dodjete pjeske i ne mogu spavati od brige. To ste trebali razmisljati kad ste glasali, sad se kasno buniti, bas njih briga.
SDP uopšte nema sluha za rješavanje problema velikih firmi, oni su zauzeti prebacivanjem para na račun Lijanovića kako bi osigurali dizanje ruku u klupama, kao i izgradnju vile druga Lagumdžije na Poljinama.
Ja sam već na ulici. Dobio sam deložaciju.
radi kile mesa... Slazem se da sipa izvrsi reviziju ali i ovih radnika koji godinama pljackaju sitne pare od firme u kojoj rade a gledaju kako veliki rasturaju firmu na veliko i sute zarad one sitne pljacke, sad kad nema vise ni toga treba traziti od vlade tj. nas poreskih obaveznika da im isplatimo plate. A i ovi kreteni koji govore protiv ove vlade kao da ne znaju da je upravo njihova vlada ostavila firme u ovakvom stanju.
sta cete u sarajevu...idite u tuzlu j.e.b.o. vas Jata...dok ste pare muzli Tuzla vam je bila glavni grad a po sarajevu ste pljuvali...a sad kad vam ne valja puzete u sarajevo
SELJACINEEEEE, ne dolazite nam u Sarajevo, niko vas nije zeljan. Krampe u ruke i sljakajte. Valja zeni i djetetu bacit hranu na stol.
prvo problem treba rijesiti unutra pa tek onda ici van. ovako vam ne oe pomoci ni bush
DOSTA JE OVIH IZ DOSTA!
stavljate reklamu natuzzia naovaj članak super
pa gdje je taj najavljivani walter...haha levati jos su vam gori od proslih...zlaja i lijan pa đe oni mogu vodit drzavu... zlaja--reket,rasprodat firme,sprijecit sudske procese,60min od izbora promijenio kurs,a onu aferu na faxu nikad nece objavit...itd itd lijanovic--svoju tvrtku pripaziti i prodavati maglu privrednicima koje je dovodio da kampuju u Sa sto im sad ne rijesi pitanje kad je lako kako je govorio