Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan narod nema hljeba da jede a oni nisu raspolozeni za izjave. Jbem li vam sve po spisku bezobrazno .. izvuc iz fotelje i spalit !! Dok se ne desi jedan takav incident nikad naprijed necemo krenuti.
HAJ NE PRDENJAJ. A SUTRA ĆEŠ LIZAT BAKIRA PO DUPETU.
Jbem ti drzavu i majku i dalje od majke ... Ovim putem apelujem na sve bombase i kauboje glavnog grada da bombe koje su namjenili jedni drugima, pobacaju na auta i kuce uprave ZOI84, odnosno pomenutih ministarstava. Unaprijed zahvalan.
Šta njih 197 konkretno rade?
Bitno je brooto da smo svi Bošnjaci!
Bosnjak Islam Bosanski ..... E to je bitno,koji ce vam moj plate? Dabogda crkli od gladi!
Bosnjak Islam Bosanski BITNO JE OVO ISTO KOLIKO I PLATE, I BITNIJE!!! p.s. u konkretnom slucaju popis nema nikakve veze sa zoi '84!!!!!!!!!
Dosta je više ovih budžetskih parazita. Privatizovati pod hitno.
od ranije poznati policiji :/
...šta god podobni vode, upropaste do temelja...nije biznis krav apa da je svako može vodit...
Ma u BIH niko nema pravo na zivot,ovo je jadno sto se nama desava,mi ovdje svaki dan venemo,svaki dan nam je gori i gori,18 godina unistavanja..
Dok im je Salko bio dirrektor plate su dobijali, otiso Slako, došla opet SDA, Bjelasnica umrla, umro i ZOI. Zena koja je nekad vodila nekakav fitnes, sad vodi ZOI, cirkus teški.
Misliš Ajnadžić. Pa pola Rogatice radi u toj firmi. Eto sad imaju svoju vladu, svog direktora, neka ljudima daju plate. A sta je sa Bjelasnicom, ko je kriv sto se ni trava pokositi ne moze, ko je krvi sto je cijela ljetna sezona propala, a zadnje dvije se radilo. Ko je kriv sto su sve investicije na Bjelasnici stale. A ionako je narod postao ovce, pa im i ne treba nista vise od ovoga sto imaju.
Nidje veze, zar nisu culi da ce djeca od sad uciti i turski jezik? Pa rijesili smo sve probleme u Kantonu...
Propast firme ZOI - powered by SDA.
Unisti Vlada KS jos jedno kultno preduzece, e svaka vam cast bas ste, kako se sami nazivate, EXPERTI ali u rusenju i unistavanju.
Sta koga briga baaa, vazno je biti medzed!
'oni nemaju mogućnost da zaustave saobraćaj i blokadom traže svoja prava.' IMATE VI MOGUĆNOST ALI NEMATE MUDA.