Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staje jeli narod smanjio poklone donositi za bolji tretman pacijenta...!
Ništa ne rade, ispijaju kafe po cijele dane, šetaju okolo kao da su u parku i UVIJEK su ljubazni :)
hahahahahahaha za nepovjerovati ma ja bi njih 90% otpustio neskolovana stoka svi vanredno zavrsili trgovci frizeri masinci konobari.... sve su to medicinski radnici u nasem domu zdravlja nemozes se najaviti doktoru kao da hocu s predsjednikom da se nadjem nema termina za 15 dana ..... i treba da se zove dom zdravlja gornja tuzla gotovo su svi iz gornje tuzle zaposleni tko zna sta se tu radi ali svoj posao sigurno ne rade a kako ce raditi kad ne znaju niti sta im je posao a ne kako da ga obavljaju aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za poludit
ako rade kao i njihove kolege npr iz sarajeva, onda ih vecina i ne zasluzuje platu koju dobije , a regres i ostalo ni pod razno P.S. I da u porodicnim abmulantama platu treba obracunavati po broju pacijenata, koji se opredjele za nekog ljekara. Zasto da imaju istu platu ljekari sa 500 i 1500 pacijenata. Neka onaj sa 500 pacijenata obrazlozi zasto je tako malo ljudi izabralo njega, UGLAVNOM JE TO ZBOG BAHATOSTI I NEZAINTERESOVANOSTI ZA PACIJENTA I NJEGOVU BOLEST!!!
Jebu se ko stuke... sta hoce vise?
Jasmine, vrijeme je za cetvrto jezero :-O
Standard je *ebiga.