Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju 12 placu? Mi po 12 mjeseci para nevidjamo.
Jes čemer, tuga i jad al bez njih ne bi bilo ovakvih crnjaka "Čekaju te komšinice Tvoje stare jaranice Svi te željno očekuju Očekujem te i ja skupa s njima Oni tebe čekaju, s njima čekam i ja Čekam, čekam te ja I oni sa mnom te čekaju Svi skupa čekamo tebe" Glasajte i čekajte...
Nije mi jasno šta traže i zbog čega su se okupili? Pa dvanaesti mjesec je još u toku. Da nisu oni možda unaprijed dobivali plaću, pa im sad kasni dvanaesta? :)))) Bolje im je nek' idu liječiti bolesne, nego što se provaljuju sa svojim zahtjevima! :)))))