Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grasovci i dalje slusajte savjete SDP i SBB a nemojte slusati gradane zbog kojih i postojite.Grasovci su naj omrazeni u gradu ,bas zbog vaseg sirovog ponasanja.Grasu treba konkurencija Centrotranseva i jos poneka a vlada treba pronaci modus da ta karta vazi za sva vozila koja posluzuju grad.
pa gospodine nije samo centrotrans,ima jos privatnih firmi ali vlada gura samo njih bas me interesuje sto li.ubacuju autobuse na naftu mada se svugje u svijetu bore bas protiv zagadivanja.i nije to nikakva konkurencija kad grad zabranjuje svojoj firmi da vozi na 12 linija na ustrb privatne,a vjerujte nama gradanima tako stvara jos vise problema jer neznamo kome sta treba platiti
Malo sto su povecali plate pa sada malo i komisije para na paru, pogledajte vozila Gras-a(rashodovana vozila) u cemu se gradjani voze i pogledajte vozila RAD-a(nova vozila) u cemu se smece odvozi i bice vam jasno sta su gradjani za ovu vladu ... po meni ...
pada vlada
GRAS netreba dozvoliti i nesmije dozvoliti Centrotransu da vozi njihove linije.Ja licno nemogu placati dvije karte.Jednu u Centri,a drugu u Tramvajima.Neka radnic organizuju ankeu za potpisivanje da gradani njima mogu dati potpis za podrsku da voze linije koje su vozili.Neka svi vozaci voze kao i do sad Gras linije izinata Bubici i Zeljkovic,a i radi sebe da nebi ostali bez posla.ORGANIZUJTE 1.MAJA PROTESTE IMA JOS GLADNIH KOJI BI VAM SE PRIDRUZILI I ONI KOJI NERADE!TREBAMO HITNO ISTJERATI IZ FOTELJA BUBICU,ZELJKOVICA,KONAKOVICA.ONI NISTA NERADE BOLJE IM JE DA DAJU SAMI OSTAVKU,JER KAD NAROD SE DIGNE NECE IM BITI LAKO.GRASOVCI NEDAJTE SVOJE LINIJE NAROD JE UZ VAS
svaka cast i ne samo gras vec i porodilje i drugi obespravljeni narod,ako nece tuzilastvo da nama poloze racune,kako su od plata sve to zaradili.
MA SAMO PRAVITE KOMISIJE I UZIMAJTE LOVU
Ima li nekog je*enog posla u ovoj drzavi ?
Prije svega tog Zeljkovića i Bubicu koji su nas doveli do ovoga svojom pogrešnom politikom i lopovlukom treba smijeniti i da se počne sa normalnim radom!
ne treba pratiti nego rjesavati,naravno na dobrobit gradana i dobrobit kanatona.jer gras nije samo kantonalna firma vec i simbol grada i turisticka atrakcija.a vlada mu zabranila 12 linija gdje moze samo centrotrans voziti.a govore o konkurenciji a oni zabranjuju svojoj firmi na usrtrb privatne i sad ce budzetskim parama finansirati privatnike.
uranili su ljudi bez struje danima...