Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem sa Citizenom i Citacem, uz napomenu da ce ovi nasi,sto rece Citizen, glupsoni poznatih umornih i pospanih lica, sa ovog turistickog putovanja najvise pamtiti \"original\" becku sniclu, koju ce jesti na licu mjesta, Mocartove cokoladne kugle i lijepe bratislavske \"lake\" zene. Inace, posto je ovim sve receno, koristim priliku da ponudim original whisky po cijeni 10 KM/lit. Adresa: [email protected].
Potpuno se slazem, sa tobom. Jedino sto mogu dobiti jesu informacije o skustvu sa radom istih sistema mada sumnjam da ce to \"gospodu\" zanimati. A sto se tice strucnih kadrova dovoljno ih ima i kuci, a vjeruj mi i dijaspori koji bi bili spremni pomoci. Ali znam kako je kod nas, samo nek je to stranac ma mora njegovo uvijek biti bolje... glupo i tuzno
Ne čudi me izvor ovih vijesti. Čudi me redakcija SAX-a koja objavljuje ovakve gluposti. \"Funkcioniranje LOKALNE mreže interneta\" ??? treba li ovome komentar. Svi koji ovo pročitaju dobro znaju koliko je Internet LOKALAN ! Sve ostale napisane floskule su kod nas, a i u Evropi već odavno poznate pod nazivom e-Government. O tome su se uvaženi glupsoni mogli informirati kod domaćih informatičkih firmi, a ne da nas brukaju po Evropi. Mogu samo zamisliti sastav delegacije, poznatih umornih i pospanih lica iz PS-a kako sa napregnutom pažnjom klimaju svojim praznim glavama i smješkaju se preko prevodilaca svojim ljubaznim domaćinima čekajući nestrpljivo najuzbudljiviji dio studijske posjete - ručak i shoping. Da li će se neko iz radne grupe oglasiti, napisati i objaviti izvještaj sa ovog studijskog puta ? Hoće li se to moći negdje pročitati ? Slučajno sam upoznat sa faktima i mogu reći da oni i njihovi domaćini mogu doći u neke naše firme u studijsku posjetu i naučiti mnogo više.