Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Ksid ,uzmi malo procitaj o jednom ,drugom i trecem , pa ces vidjeti da je to ista prica ,za neobrazovane mase , kontrola masa pomocu straha i nade . Cuj da se odricem svega i svacega i ugadjam popovima i hodzama ,zivim u starhu citav zivot,kako bi ,lafo , bio oprosten na drugom svijetu. A ovi lopovi te isto nastali ko i ti , zavrsili teologiju i sad oni ,zastupaju Bogove , halo ,probudi se .
Znam je vise o Njemu nego ti , on se u Kurànu spominje preko 90 puta , sto znaci da je sve to ista prevara. Sve je to izmisljeno i napisano od covjeka ,s jednim ciljem , kontrola uma . U mene rodjak totalno \"puko \" ufuro se u islam ,jarane ,gori nego i jedan vehabija ,pa kad se udruzi s krscaninom , onda su im ateisti najveci dusmani.
Trebalo bi ponovo zabraniti sve vjersko u državnim institucijama. Nek se čestita po džamijama, crkvama i u komšiluku, a ne sa političkih govornica. Ateist & Bosanac
MEHA da znas ista o Islamu nebi se salio na takav nacin. Isus je poslanik kao i Muhamed.
E da ga mi zakucasmo ne bi On nikad vaskrso i pravio probleme!
vaistinu vaskrse :)