Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to daska od govornice, ko si ti!? Nisu svi anonimusi, nekad su veci skromniji. http://www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de/wp-content/uploads/2011/05/ddpimages_9.06706525-e1305827130803-600x401.jpg
Tebi, Radmanovici je trebao zivot odavno da se ugasi. OHR moze otici samo kad nestane nacionalista. To znaci NIKAD
Ode Mujo da kupi najbrži auto i odabere BMV ... Vozi autoputem prema Visokom 200, 220, 250.. kad pored njega protrča konj. Mujo se naljuti, vrati auto u prodavnicu i ode kupi mercedesa. Opet vozi autoputem prema Visokom 220, 250, 280.. kad opet pored njega protrča onaj isti konj i nestade iz videokruga. Mujo se naljuti, vrati mercedesa u salom i ode i kupi nabrži auto, ferarija. I opet vozi autoputem prema Visokom, 250, 280, 300.. kad pored njega protrča konj i odeeee... Mujo sav sje.... vrati se nazad i pita; pa dobro ljudi kakav je ono konj? Jel onaj bijeli, sa podrezanim repom, DA - reče Mujo, i ima malo rozkastu grivu, DA reče Mujo... Pa nije ti on normalan, objasni mu trgovac!
A koje nam je to 10-to ministartvo, kad je uvedeno a da mi to neznamo?
Dok kada ćeš ti ignorisati državu BiH i obraćati se iz entitetskih institucija, a uzimati debele državne pare? Još pri tom, iz leđa imati debelo istaknute neustavne nazive \"palata republike\" - umjesto sjedište predsjednika entitet, da ne govorim da se BiH nikad i nigdje ne spominje. Ova situacija je identična onoj iz 92-ge, kada je BiH postala nezavisna a separatistička samoproglašena srpska republika to nije prihvatala. Sada je isto, država BiH postoji, ali entetski organi je ne priznaju a oni u Institucijama BiH rade sve da je dokinu ili umanje njene ingerencije. DOOOOOKLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
čekaj Nebojša ne može to tako na brzaka sad ide Bajram pa poslije Bajrama pripreme na Bajram pa onda Hanuka i Božić pa onda Nova Godina i Božić onda je Sveti Sava pa Pasha Uskrs i Vaskrs e poslije Ramazana ćemo vidjeti imamo li vremena.
Rješenje je slijedeće: RS - tri ministarstva HDZ-i - tri ministarstva SDP/SDA - tri ministarstva deseto ministarstvo - izvlačenje iz šešira - pa kome opanci, kome obojci Predsjedavajući VM - HDZ Vanjski poslovi - SNSD/SDS Financije - SDP/SDA Ostalo traspodijerliti po dogovoru Obiteljskoj stranci NSRB i ujama iz HSP - raus, i to cito. Molim, slijedeći slučaj!
Na srcu mi je BiH i kao trebao bi se zalagati za ostanak OHR-a... Ali ako će ovakav biti i da ga Ešton tušire kad god stigne onda je bolje da ide...
Spiric je uklonio ORIGINALNI DOKUMENT POTPISA Daytonskog Sporazuma...kad je dosao na poziciju i On ce biti tuzen za sve zavjere koje je i koje i dan danas radi protiv drzave BiH-e i njenih gradjana....hinja jedna genocidna...!!!
Bio je na celu VM-a BiH-e nikola spiric i za pet godina taj prddstavnik servskog gennocidnog narod je blokirao, lomio, unistavao i pljackao drzavu od koje dobija platu...!!!
PO NIKAKVOJ CIJENI DATI MINISTARSTVA VANJSKIH POSLOVA ODBRANE SIGURNOSTI I EKONOMIJE GENNOCIDASIMA SERVO-SERBIMA...!!! PAMET U GLAVU...!!! SERVSKA ZVJER OSTAJE ZVJER...!!!
JA bi vas SVE skinuo sa vlasti. NISTA NE RADITE SAMO SE PRESERAVATE. TREBA DOVESTI NEKOG STRANCA I GOTOVA PRICA A VAS SVE IZBACITI. SAMO PATITE NAPACENI NAROD. UMJESTO DA SE RAZMISALJA O RADNIM MJESTIMA; ZAPOSLJAVANJU VI SE PREPUCAVATE. TREBA VAS SVE NAXUZITI.
avgusta 2014