Nerealna obećanja lidera
1
Radmanović: Neko se igra s građanima BiH
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što nije, pak, objavljeno jeste da je u delegaciji MVP-a BiH opet bila i Zlatkova supruga Amina, koja je sa savjetnicom svog supruga Selmom Užičanin, posjetu delegacije Rimu iskoristila za šetnju italijanskom prijest,olnicom. OSTAVKE I IZBORI na svim nivoima.
Ako su svi pravoslavci na balkanu Srbi, onda su svi pravoslavci u svijetu Grci. Znači srpska nacija u ne postoji! jer su svi srbi Grci!? Hmm od sada sam Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti.
Гледај ти Небојша свога посла, а пусти ове афро-еуропљане (нанас, ситра ће вјероватно бити источно-европљани и кинези , каскају као и досад), нек се радују своме економском пропадању, ради вјерске идеологије.
@swing dok se ti kunes titom, i gledas na svijet tako kako gledas, radmanovic ti moze komotno spavati sa kevom i napraviti nekoliko brace i sestara da imas bratstvo i jedinstvo. ako nisi skontao onda nema nade za tebe, idi jos dalje na istok da budes sa svojim jos zatucenijim cimpanzima :D
Ja ovaj tekst i ne mogu procitati od glave mu sa slike ,kolika je tito dragi.
-Klovn Radmanovic -Smece c.e.t.n.i.c.k.o- i on se javlja...!
Zar ti Radmanovicu znas pricati????? Drago to sto se u Federaciji zakuhalo pa kao da i ti kazes koju pametnu. Suti kao sto si i do sada sutio majmune!
@SRBIN ti samo strahom i mrznjom zaslijepljeni Bosnjak...idi cuvaj krave...
uf, glavni nacionalista se brine za gradjane...jadan pokusaj....
bosnje su totalno prolupale...gradjanin ili stanovnik...kakve vi tu politicke konotacije dodajete...?...nije mi jasno sta ljudi ovde kukaju pa danas svaki coban ima racunar...to mozete vidjeti na svim portalima...
24 %. Zar je potrebno ista vise reci?
@HVO jedi govana
Posrbice šta radiš ti pod nikom HVO, ponjamke ti se u lavažva stau.
Ovaj ili se pravi lud ili stvarno nezna da se svo vrijeme od 1990 pa na ovamo (ali i prije 1990) sa građanima Balkana (a ne samo države BiH) igra fašista Dobrica Ćosić i njegovi pajdaši iz SANU. Naravno to mogu jer je ponašanje međunarodne zajednice licemjerno.
de pijanduro metere.ti smakni se
@politicar pa kad planiras da se krene ka civilizaciji?