Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Karadjordjevo nije nikom donijelo dobro u BiH....ZASTO ICI
U Karadjordjevu je vec davno dogovorena podjela BiH izmedju Srbije i Hrvatske.Tada se Milosevic i Tudjman nisu mogli dogovoriti kome ce pripasti BiH muslimani.U stvari ni Milosevic ni Tudjman nije zelio da uzme BiH muslimane .Sve je dogovoreno samo to pitanje nije rijeseno.Sada je doslo vrijeme da se i to pitanje rijesi pa je pozvana Turska na sastanak jer su Turci voljni da uzmu sebi BiH muslimane sa teritorijem koja im je po dosadasnjoj raspodjeli pripala.Turci ce ponuditi BiH muslimanima dobre uslove i to-da se u buduce nazivaju Turcima,da uce Turski jezik pocevsi od osnovne skole pa nadalje i dace im im lokalnu samoupravu zvanu-sandzak Bosna a imace pravo da biraju i salju svoje delegate u Turski parlament sa pravom glasa,a takodje ce moci biti dio centralne vlasti-ne mogu biti predsjednici ni premijeri Turske. PONUDA ZA POZELJETI !
Nek prica ko sta hoce al treba pravit novu Jugu radi ekonomije.Nemaju ovi prostori potencijala za EU.
Ko fol nesto rade za stolom! Kao ono ovo ono cemo uraditi da se vise BIH uvede u red. A ISTINA je da NISTA NE RADE! ZaHlupana BIH
sejdo...KVIKLI..
Eto nek nastave sa tim sastancima nece li se situacija smirivati.
Sta se ono preko cuje, mister Tadic porucuje; Vi Bosnjacki podrepasi, nemoj da vas Dodik plasi. Dodik ima tvrdu vjeru, pronadjite za njeg mjeru. Dodi Srpska mnogo draga, sto vam smeta koga vraga, vec izljubte Dodu maga, tri put s prijeda,dva put s traga !
Sve sto si nabrojao je istina.Bosna je i jos mnogo toga.I samostalna i prkosna i nezavisna a kome se ne svidja sikter iz nje.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
-Jeli opet Bal vampira ,tri jebivjetra ,stoce tamo na toj adresi , nastavlja se teatar ,jaoj Bosno ponosna sta te nece strefiti.
JESU IH TO INZKO I AMBASADORI USA I EU PUSTILI MALO DA IDU GLUMITI SAMOSTALNU, NEOVISNU, SEKULARNU I MULTIETICNU BOSNI i HERCEGOVINU? ZALOSNO!