Odbačena tužba protiv Budimira
0
Radivojević najavio žalbu na odluku suda
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P O D R S K A PREDSJEDNIKU BUDIMIRU ! A STA ZNAJU SM*RDI GENOCIDASI OSIM LAZI I MANIPULACIJE ! ZIVKO BUDIMIR JE JEDAN OD RIJETKIH BOSANSKOHERCEGOVACKIH POLITICARA KOJI ZASLUZUJE POSTIVANJE ! PODRSKA BUDIMIRU A OVOM GENOCIDASU SRBINU SAMO JEDNA RIJEC SIKTER !!!
koji levat, ides napolje bolan ne mozes sve redom lagati, sad neka te Zlaja placa, kako si samo naivan ispao levatu jedan, nema pozicije ministra, izdao si SDA a tebe zezno SDP, mozga nemas levatu, ne trebaju nam varalice kao ti i prevrtaneri
@sda- marsh nemaš ti pojma o ustavu Federacije sine. Svakoga koga zanima ukucate na googlu Ustav FBiH pa vidite da li može smijeniti ili ne može. Nadalje Budimir nije smjenio Ljevicu Radivijevića već je prihvatio njegovu ostavku, za koju je grafolog utvrdio da nije krivotvorena i da nije falsifikat, što je Ljevica uporno lagao.
SDA uzvraća udarac! Ova presuda samo dokazuje da nam je sudstvo nezavisno i da protivpravne radnje neće proći. I ovaj nije Desnica ovaj je preimenovao ime u Ljevica
Cijela SDA lopovska bratija zasjela na pleca Budimira Zivka, jadnici narod vas nece-medjunarodna zajednica vas nece, niko vas nece a vi zelite na silu ostati-nece moci
SDA - DOVIDJENJA - ZA SVA - VREMENA
nije bitan Radivojevic ni potpis nego odluka Budimira koja je u suprotnosti sa Ustavom jer se ne moze ministar razrijesiti bez saglasnosti Premijera, dzaba vam grabezljivci SDA-ovsi protiv naroda ne mozete BANDOOOOOO CEKA VAS OPOZICIJA DUUUUUUUUUUGA
ovaj Ljevica nije znao kiflu pojesti dok je bio u SDA, kako ga Zslatko na zigu, ko Komssica...koga sve ovaj velikosrpski SDPeovac nece nasaditi! Na faci mu se vidi da je supac!
odlazi pascetino prodana duso to je odlika sdp
Ovaj levat spavac je mislio zeznuti SDA, ali je sve zavrsilo na njegovom misljenju. On, ali i ostali ministri su morali potpisati ostavku prije stupanja na vlast, kako nebi mogli nikoga ucjenjivati. Levat je se vadio da le potpis laziran, ali SDA je angazovala grafologa i cijela prica oko rekonstrukcije vlasti ce se zaustaviti na ustavnom sudu. Tihic je namazan svim bojama
Kriva je SDA što je u svoje redove prihvatila srpskog \'spavača\', koji im ga je, naravno, zavukao do balčaka kad je došao momenat.. Nema tu puno mudrovanja. Nagradno pitanje glasi: \"Ima li ih još na strani Bošnjaka i koji su\"?
STA STE VI MENI URADILI, DA NAKON 20 GODINA POCNEM VJEROVATI DA JE JEDINO OVA SDA OK !! SILUJETE ZAKONE, NAMECETE MISLJENJA, KUPUJETE OVAKVE POLTRONE KAO STO JE DESNICA ! EEEE, MOJ ZLATKO , KATASTROFA STE !!
jebga..ako nesto ne poduzmemo,ovo ceka Bosnjacki narod-prepucavanje,srpsko ludilo,nered,sveopsti kaos,devijacija!Bosnjacka BiH bi znala postati kopija danasnje genocidne fasisticke srbije..ako vec nije!Zalostno!
Rekao je Srni, uvijek je bio izdajnicki ubaceni element, IZDAJNIK!
Ovaj sto Komsic danas da ostavku,sutra je povlaci.Draga mu plata.
Samo pokušajte ni zlatko ni fahro uz pomoć NATO—a neće vas sačuvati.JE...BEM VAM FAMILIJU BOLESNU
Jučer u Brčkom dan žalosti,u centrali SDA zastava na pola i stotine clanova i vrh stranke u potocarima,azastava SDP-a nije bila spustena i niko iz stranke nije bio u potocarima,uhvaceni vrh SDP-a sinoc u kaficu cicibela mrtvi pijani,sramota!!!