Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I NAŠI BRATE NOVINARI TREBA DA IMAJU TAKTIKU A NE ODMAH DA GA PITAJU hoćete li smijeniti dodika JA GLUPOST. PA ON GA NEĆE ONDA POGOTOVU SMJENITI
Slovacka kurvo sikter iz bosne da ne zavrsisi kao Ferdinand. Ti nam unistavas Bosnu jer radis ko glasnogovornik Genocidne i Dode. Tvoje izjave i ponasanje su za smijenu sto te ceka uskoro. Stvari ce izmaci kontroli svakako a onda je to tvoj kraj slovacki hostapleru i muska kurvo zenskih Gena.
picko slovacka
@EBH Grijesis! Makedonci u Makedoniji ne mogu NISTA dok im Albanci ne dozvole! Ne mogu cak ni vladu formirati niti bilosta drugo! Ako se oni povuku iz vlade pada vlada! Prema tome raspitaj se pa onda lupetaj!
Jel to Lajcak i dalje podrzava cetnike?! Da, sve u svemu on doprinosi licno rascjepljenju Bosne i Hercegovine...Sto ne udari po prstima cetnickog lopova dodigka ? Ustaj Bosnjo ne spavaj! Trazi jednu policiju,jednu Armiju,jedan Sud,Jedno Ministarstvo, Jednog Predsjednika! Da se ukine rs-a za sva vrmena genocidna tvorevina i da Bosna i Hercegovina postane jedna normalna drzava,demokratska u kojoj ce svi gradjani imat ravnopravnost! BOSNA4EVER!
Ovaj govnar vjesto izbjegava sve ono na sta se osvrnuo Silajdzic, visie da se dobro ispraxiro kod srba kako treba manipulisat svaku situaciju i ici na korist srba sto nam jasno pokazuje. Ja se pitam hoceli ikad ikada biti ijedan protest protiv ovog konja koji nas cak sada i direktno ugrozava, i sta to on konkretno uradio??
I stvarno kako nije Silajdzica sramota da uznemiruje Srbe iz RS. Pa vidi se kako oni sve cine da dodje do pomirenja medju narodima, a on bezobrazan pa daje tamo po svijetu kojekakve izjave. Kako ga samo nije sramota onog Dodika? Kad se samo sjetim i Alija je bio bezobrazan \'92 jer je naljutio Karadzica, pardon Dabica. Lajcaku moj ti si ga pravo prolupo sa takvim izjavama. Letis ti kad se formira vlast u Washingtonu, a i onda takva politika.
BiH pati za razliku od Srbije i Makedonije zbog toga sto joj je nametnuta Republika Srpska. Toga nema ni u Srbiji ni u Makedoniji. Makedonci mogu slobodno raditi sta hoce bez obzira na Albance i ako ih tamo ima kao i Srba u BiH, da ne govorimo o Hrvatima. Srbiji su ucinili uslugu zahvaljujuci Milosevicu pa su im priznali Kosovo. Pa sad ce ih jos i moliti da im ukinu vize da bi im ublazili bol. A korupcije ima u BiH to je tacno, ali nista vise nego u Srbiji ili Makedoniji. BTW. Nojeva ima dovoljno po zooloskim vrtovima i ne ocekuju se na tako odgovornim mjestima.
Lajcak jebem ti Mater
Cao komsije! Eko je nekome dosadno neka svrati na moj BLOG! Posto ionako ne znam sta da radim u predsjednistvu, ja tako malo u slobodno vrijeme piskaram! Doduse jos nisam poslao na konkurs u UN moje radove, kao sto jj to uradio moj drugar iz klupe Silajdzic...
Hare jebo te taj konj!!! Jaoj izvinite nisam znao da sam u programu! Nisam mislio nista lose o konjima! Stvarno izvinite! :)
Ne brinite nista moji vjerni glasaci, ja sam poslao pismo u UN! Mislio sam da posaljem jos jedno pismo i Deda Mrazu sa listom zelja za Novu, ali onda sam cuo da je Deda Mraz kod nas zabranjen :( A sa ovim pismom predsjedavajucem UN Nevenu Jurici sam poslao i jedno stado ovaca! Da se vidi da nije beg cicija! A i ostalo mi od lokalnih izbora nesto koza, ovaca, krava i konja, sto nisam uspio rasporediti za glasove! Pa ako neko hoce da glasa za mene, samo neka javi jal ce kozu jal kravu imam svega! AJMO RAJA! Jos malo pa nestalo!
Laik sam što se tiče politike ali brate Lajčak vidi se da na svaku izjavu od Harisa reagujete agresivno i nimalo da se zapitate ima li on pravo što ovo izjavljuje. Meni ova situacija izgleda ko da je vama krivo što mi imamo školovanih ljudi.
TAKO JE LACEK ONI MISLE DA SI TI PEDI ES DAUN I DA JEBES NJIHOVU BALINKURU PAS ONA ZAVRSAVALA SA PEDIJEM U KREVETU POLITIKU GENOCIDNE fbih STOKO NEGO ASIME SRPSKI UBICO SA PEROM DA SE POSJETIMO NA RATNE SUKOBE IZMEDJU SRBA I MUSLIMANA U bih PODRINJE BJELOVAC 109 SRPSKI CIVILNAI ZRTAVA U JEDNOM DANU MASAKRIRANO OD TVOJI MUSLIMANA SREBRENICANA MAKAR IZ POSTOVANJA PREMA ZRTVAMA I SRPSKIM MAJKAMA SREBRENICE PODRINJA STAVI JEDNU SLIKU ZLOCINA DA KOMENTARISE TVOJ IZMET GEBELISTICKI DROGA-BA PIPO MOJ I OSTALA GEBELISTICKA PASCAD UMRITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GENOCIDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PASCADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KOPILADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BALISKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POKAZI ASIME DA SE VIDI DJELICAK ISTINE O ZLOCINIMA NA SRBIMA PODRINJA SREBRENICE TO JE SAMO DIO OD 3600 ZRTAVA POZDRAV ZA LEGENDU DIJASPORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
slovacka politica DROLJA koja ne radi nista, nego prima placu, drzi drugima lecije da nista ne rade? Ni ti droljo, ni oni nista ne radite.