Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fora je sto se ljeti u fbih moze po selima sve na crno da se uzme nesta od dijaspore a ovaj je \"utiro sator\" skoro pa u centar grada...rokao jedno 1.000.000 wati, znaci digo je i stanovnistvo i ostale koliko-toliko legalne ugostitelje na sebe...ali sve u svemu uzeo je solidno i sad ce nesta platit kazne, opet dobro s obzirom da su ga zatvorili sad kad je gotova sezona dijaspore...nesmetano je uzeo koliko je mogo... ipak je Sele Thompsonov kum.
Što ne zatvorite Taleta, U2 i ostale objekte koje drži Gin?! 20 objekata, sve skupa 5 prijavljenih radnika?! I Robot isto tako!? Inspektori, koliko vam gazde plaćaju da ih ne dirate?!?!
ja ovo nista ne kontam. pise da je covjek poceo raditi 26.07.2012. to je tek prije nekoliko dana. zar nije bilo bolje dati mu neko vrijeme da sredi papirologiju i nastavi sa radom? nije cilj zatvarati biznis - cilj je imati biznis koji posluje uspjesno i placa porez.