Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas nije normalno da ti vozac ili revizor trazi kartu, to dovoljno govori o ovom narodu...
Torbicom ga Fuade!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
Je Suis GRAS
Dali je to bilo sve kako kaze grasovac,zasto tih slucajeva nema u Centrotransu i drugim javnim prevoznim sredstvima,medugradskim,medu regionalnim,u gras se slilo sve i svasta raznim vezicama pa ni zakon nepostuju a kamoli kulturu ponasanja za koju ocito nisu ni culi.....
Putnik namjernik :-D
NARAVNO DA NIKO NIKOGA NE SMIJE DA FIZIČKI UGROŽAVA ALI SAM TOLIKO PUTA BILA PRISUTNA KADA SE GRASOVI VOZAČI RUŽNO I PROSTAČKI ODNOSE PREMA PUTNICIMA. INAČE UPOSLENICI GRADA SU POLUPISMENI LJUDI, BEZ KULTURE, BEZ ODGOJA, GRUBIJANI, PROSTACI I SLIČNO. ČAST ČASNIM ALI VRLO VRLO RIJETKIM IZUZECIMA.
Ja sam bio prisutan kada vozac lijepo trazi kartu a onda seljak pocne da psuje, vrinedja, prijeti i govori kako nece da plati. On je u svom nekom svijetu nasao opravdanje za kradju tj. Neplacanje prevoza.
hoce da se vozaju besplatno,e pa ne moze vise ni u grasu,hocete da se vozite platite
AKO BOG DA, GRAS ĆE POD STEČAJ, U GRASU JE SKORO 2000 RADNIKA-LEZILEBAROŠA KOJI SE DUPETIMA UDARAJU OD NERADA A NEMA PLATE ISPOD 1000 KM. TO JE NAUČILO DA IH GRAD VUČE, CRIJEVO NALIJEVO ONI U ŠTRAJKT, POKRADOŠE SVE ŠTO SE POKRASTI MOŽE, VOZILA SU IM MUZEJSKA VRIJEDNOST, OLUPINA DO OLUPINE I PORED KAKVIH TAKVIH STARUDIJA KOJE IM SVIJET ŠALJE KAO SADAKU. UGASITI GRAS, OD NJIH NEMA NIŠTA, PREKO 10 GODINA SU NA KOLJENIMA JER SU NESPOSOBNI, SVE TREBA PREPUSTITI CENTROTRANSU, GOSPODI, LJUDIMA KOJI ZNAJU VODITI FIRMU, LJUDIMA SA ŠKOLOM, GRADSKOJ RADI A NE PAPCIMA KAO ŠTO SU 90% GRASOVCI. CENTROTRANS JE NAJIDEALNIJI ZA OVAJ GRAD A ONAJ KO KOČI UKIDANJE GRASA MEĐU KOJIMA I DINO KONAKOVIĆ NEKA IM SVAKI MJESEC PREDA SVOJA LIČNA PRIMANJIMA A NE DA IZ BUDŽETA IZVLAČPE SILNE PARE KAKO BI GRAS ,,ODRŽAVAO DUŠU,, A SVIM ZNAMO DA JE TA ,,DUŠA,, NA IZDISAJU DECENIJU.
Ove vozace trebamo tuci da bi bili dobri i da ne traze da izvrsavamo nasu gra?ansku duznost.
Valjda je lakse danas cigletinom gadjat' vozaca nego li platiti 1.60KM. MRCINO uzmi taksi iduci put ako ti je jeftiniji od toga.
svugdje je vozačevo da vozi a revizorevo ili kondukterovo je da naplaćuje kartu samo u grasu vozaci traze karte putnicima
nije tacno, to je nekad bilo....
ocigledno se ne vozis centrotransovom komercijalom , ako nisu u međuvremenu promjenili i oni , kod njih je uđes sjednes i kad bus krene naplati ti kartu barem je tako rađeno na početnoj sa dobrinje ili vijećnice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posto mi imamo svoje "ispravne" razloge za ne placanje usluga ... Dobro nam je kakvi smo. Od sirotinje pa do "velikana". Svako gleda kako gdje da osteti nekoga na osnovu svog nekog rezona koji su opravdava tu kradju.
Kod ovakvih incidenata uvijek je kriva bagra iz GRAS-a. Mislim da nema firme na svijetu da je sakupila toliki ološ.
betonom ga odvalo
jel pušten
Kako su usluge GRASa meni to ne cudi, nisu zasluzili bolje.
Alaselamet ! :D
KLIX koja ste vi govna, ko je ovo objavio za ovog momka sto je ranjen u Americi stvarno nije normalan. Zar ne mozes cekati glupane da saznas ime i prezime, ljudi imaju dosta familije koja tamo zivi, gadan ste portal u pm, pozurite samo da prvi objavite, cccc
koja oholost pa dobro Allah i daje bilo kakvog hajra pored ovakve stoke