Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznate o kakvoj se situaciji radi zato bez suvisni komentara
Ko tebe pusti iz prvog osnovne !?!?!?
Babo kupio.
Jesi siguran
Je li to pitanje ili konstatacija pošto vidim nema ni upitnika na kraju rečenice...Uglavnom ako ti je to pitanje, glupo ti je pitanje, a ako je konstatacija, glupa ti je i konstatacija, glupost ti je uporedna gluposti ove balavurdije što je bila za volanom, malih tatinih papčića, ma ne moraju ni biti tatini, uglavnom mame i tate ih nisu dovoljno vaspitale, namlatile i nafilovale potrebnim informacijama kako se ponašati u životu. Smrt ljudskoj gluposti, sloboda narodu!
neiskusni vozaci...sve do 25 oduzimat vozacku i vozilo za prekoracenje brzine pa ce biti manje sranja po cestama...idioti
Čini mi se da kad većina " vozača " nauči kontrolirat sebe , neće imat problema ni s kontrolom vozila ...! ! !
stop alkohol i upravljanje vozilo u alkoholiziranom stanju STOP
Ko kaze da je momak bio u alkoholiziranom stanju
E, hebi ga.....nikad do pameti......
Eto nek si ti dosao
Ko kaže da jesam ? 😂
vidi vidi godista, stariji su im automobili
nek ti vozas auto koje je mladze od tebe