Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AKADEMIK .Nije bas sve po vjeri odnosno naciji. Eto bosanski hrvati imaju najvise TV kanala :Federalna,OBN,Kiseljak,Mostar,HRT 1,HRT2.Nova ITD. pa ce sad dobiti jos jedan drzavni a sami izjavljuju da osim srba i oni neplacaju pretplatu . Najvise pretplatu placa najmnogobrojniji bosnjacki narod a nema ni jednu drzavnu TV zato pod hitno ovu drzavnu Federalnu treba preinaciti na bosnjacku da bi se makar izjednacili sa druga 2 konstutivna naroda.
MEHMED AGOVIĆ JE PREPOŠTEN ČOVJEK, KOJI TE VAŠE MILIONE NIJE NI VIDIO!!! PA NIJE VALJDA MEHMED AGOVIĆ NAPRAVIO TAJ DUG???!!! NE, NARAVDO - NE!!! DUG SU NAPRAVILE VLADAJUĆE OLIGARHIJE KOJE NA TELEVIZIJU BOSNE I HERCEGOVINE POSTAVLJAJU LJUDE PO NACIONALNO-VJERSKO - ENTITETSKOM KLJUČU, A NE PO SPOSOBNOSTI I STRUČNOSTI. NIJE DOVOLJNO DA JE NEKO ODREĐENE \"VJERE\", NEGO MORA BIT I IZ ODREĐENOG ENTITETA (PEDERACIJA ILI SMRDSKA) (VJERA JE POD NAVODNICIMA, JER TI NE-LJUDI I NISU VJERNICI NEGO LOPOVI). JEDINO UKIDANJE OBA ENTITETA (PEDERACIJA I SMRDSKA) DOVODI DO NORMALNOG ŽIVOTA ZA SVE GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE.
Agovic je hostapler i kriminalac, kojeg je Stranka za BiH naumila vjecno drzati kao direktora da privatizuje BHRT. Otkako je on dosao na vlast u Sivom domu, odatle slusamo samo o aferama i kradji para, a program im je sranje. Sto o tome nije brinuo!? Valjda je program najvazniji. Dovoljno je nakrao, vrijeme mu je da se gubi i ostavi ljude na miru...
Trebali bi ste promijeniti naziv u srna-x com
haha ova putica ocigledno nije zdrava... samo optuzuje druge za svoje vlastite budalastine. koliko je ona stete napravila i para pokrala, trebala bi davno u zatvoru biti. stvarno je zalosno kakvi idioti sjede po upravnim odborima drzavnih institucija.
Ma pokradoste sve zivo a Dodik naumio da ugasi i privatizuje TV sve vam lopovsko pa nasli sve covjeku da prebacite i to jos profesionalcu koji je u mirnodobsko vrijeme vodio TVSA cccc
marija ti si stara ofajla, zastitnik tv mafije..
Tamo se spominje dug od 2002 godine pa dalje nije agovic i tada bio ?