Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je trebao biti tunel prije brane ali ovo im je bilo jeftinije i niko nije smjeo preuzeti ove radove cak ni hidrogradnja. Jedan inzinjer koji je trebao raditi na ovome projektu je odustao kads su
kada su odustali od tunela.
Nista je ovo, sta da mu je babo ili dedo kreno?
Nije ovo odron, ovo se planina srušila ... Sredit će to bager i ova dvojica do ljeta 2019.
nigdje nigdje KO u bosnii cekaj da neko pogine pa onda zavrsite posao......
Jedan čovjek u bageru i jadan radnik...pa nije ni čudo da ne znaju kad će biti završeno. Kao i autoput...nikad više od 30-ak radnika odjednom nisam vidio, umjesto da sve vrvi od ljudi.
Firma Babić i direktor Babić
@hazbi Hajde Bgti zna se ko im dade. Ode prvoklasniog seljaka osnovnog obrazovanja Salem Dedić načelnik općine Jablanica od njega napravi lokalnog monopolistu i "bitnog" čovijeka. Opće poznato je to da će Općina Jablanica postati MZ Jablanica Općine Konjic samo je pitanje kada?!