Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili, ali sta je sa Otokom Alipasinom i Dobrinjom. Tamo fol sve fina gospoda, jel.
Ne sekiraj se, samo ti pucaj, ako ništa tu je sudstvo koje će te pustiti nakon 24h.
Još malo pa će nam kamere postavljati pod kapute.Narod se mora nadzirati ali mislim da se umjesto jedne kamere mogla instalirati dva policajca na licu mjesta koji bi u svakom momentu mogli intervenisati. Što se tiće projekta to se moglo uraditi i sa kablovskim operaterima za jeftine pare.
Od 5 lokacija Novo Sarajevo ima 4 heheheeeeeeee, ušta se troše pare, ma dajte ovlaštenja \"MILICIJI\"
Nista od tok projekta, pare su otisle a kriminal ce ostati isto kao da i nema tih video uredjaja.. Za nekoliko dana ili vec sad pola tih kamera nece raditi, a sve i da nije tako to nije instalirano da se kriminal suzbije. To je postao trend BiH vlastima k\'o fol \" moderno za evropom\" u tehnici, mažu narodu oci a penzioneri, invalidi i nezaposleni neka i dalje stezu kajiseve. Hajde pratit cemo situaciju pa ako budemo zivi, za jednu godinu da vidimo koliko ce umanjiti kriminal na tom podrucju zahvaljujuci tim kamerama!
još malo postavit če nam kamere i u WC .... halo mahalci mislite da ce to spriječiti gladnog kokuza da nešto ukrade ili napravi belaj ... ako je neko naumio da uradi nešto on če to uraditi bez obzira na kamere ili šta već ....
A GDJE JE U \" ulica Put mladih muslimana\" AKO NE KO ZNA POSTAVMNJANA
dobro bi bilo kad bi omogucili da se preko neta mogu pratiti sve te snimke
Sad ces biti internet zvjezda ko Ekrem Jevric! ;)
sad nema ni pisanja na javnim povrsinama
Big Brother made in Sarajevo
Ovo i ne treba Dobrinji... jer Dobrinja je najmirnije naselje. Kome milo, kome drago ... a stereotipe koje imate vezano za ovo naselje zadrzite za sebe, jer vecina koja drobi nesto o Dobrinji nikada nije krocila tamo, a kamo li da je zivjela :D Hvala !
Pu jbt....Pa kako cu sada pucati i bosti nozem :-)