Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plače mi se :( Bosno moja lijepa gizdava..
Mi ne ne trebamo da ulazimo u EU jos,jer vam se tresu remelji demokracije ko u Jugi 90tih od silne demokracije. Rijesite vi svoje probleme prvo i ako, pa cemo onda pricati a do tada dovidzenja!
Neka nama bodljikave zice :)
Iz Hrvatske su u članstvo Trilateralne komisije primljeni Kolinda Grabar-Kitarović, bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija RH, potom pomoćnica glavnog tajnika NATO-a, a od 2015. četvrta Hrvatska predsjednica Franjo Luković, predsjednik uprave Zagrebačke banke d.d. i odvjetnik Marijan Hanžeković...Inace je trilateralna komisija usko povezana sa bildberg grupom..
Nebih ulazio za cime cezne :)
Htjeli ste podijeliti BiH kada ste imali JNA, dogovor Milošević-Tuđman, kada smo imali embargo na uvoz oružija, kada smo bili jadni i gladni, pa niste uspjeli. Pogotovo mi nije jasno šta Hrvatska hoće. Hrvata će uskoro biti manje od 10%, dugoročno će prestati postojati u BiH, pa žure da naprave neki svoj entitet.
...baki gleda u istambul, dodo u beograd, a čovke u zagreb...i pitaju uglas, đe vam dođe ota ojropa?
Cuj to uredi ti svoju avliju prvo, pa se tek onda brini o tudjem
Pusicka primila Kurca
.....velika pusa za Pusićku:)))
.....čudilo bi me da nije tako:))) hajde sad popij terapiju:))