Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je! ukloniti republiku shumsku, federaciju i druge granice medju ljudima.
Trebao bi bozic biti cesce, mozda bi svi ljepse govorili
Svim katolicima želim čestit i blagoslovljen Božić i sveto porođenje Isusovo. Kardinalova čestitka trba biti urezana u srca svih vjernika.
\"Neka se ukloni sve što uništava naše zajedništvo i ljubav\", specijalno prema malim slatkim djecacima :)
On sada lijepo govori a poslije ode u susjednu drzavu i kuka samo kuka kako je ugrozen kako nemaju nista kako su isprepadani kako ce izumrijeti.On nije dobar covjek svaka cast katolicima ali on je jedan obicni SOVINIST ali p.i.c.ketina sovinisticka koja ti sada prica sve je ok. a nda na HRT-u iznosi lazi.Prava CKAPI kako bi mu volio jednu samarcinu opalit
Dragi Bosanci I Hercegovci Svaki vaš glas za povratak gradjanskog Ustava Republike BH je vadjenje jednog kamenčića iz temelja genocidne tvorevine i dejtonske nakaze sa vladavinom mafijaško-krimogenih oligarha, koji u svojim omedjenim getoima teroriziraju narod(e). Svaki nas gradjanin Republike BH u ovoj dejtonskoj nakazi, sa genocidom nametnutim Ustavom, je gradjanin desetog reda ako se nadje u pogrešnom getu, a i tu pravo na rad i život mora izboriti poniznom servilnošću prema samozvanim Al Kaponeima. IZLAZ IZ TOG PAKLA JE GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH, PO KOME JE SVAKI NAS GRDAJANIN, BEZ OBZIRA NA ETNIČKU PRIPADNOST I VJERU RAVNOPRAVAN I SUVEREN NA SVAKOJ STOPI NAŠE JEDNE I JEDINE. Ustav Republike BH je amandmanima iz 90-tih postao, moderan, civilizovan, gradjanski Ustav, koji omogućava višepartijsku parlamentarno demokratiju najvišeg stepena i ima sve mehanizme zaštite prava i gradjana i naroda.
\"...relativističkim\" nema više ni rel_at*ivi/t_eta, ode i Ajn*št_ajn niz kan**aliza_ciju istorije :)
zvuci kao komunisticke parole
Još kad bi pokazivali manje strasti prema dječacima, manje bi vam se pastva osipala.
Ovog kardinala bi covjek na ranu privio kako lijepo serka. Ko ga ne zna i sta se skriva iza tih srackih njegovih lijepo upakovanih... Nas katolike samo katolici diskriminiraju u ovoj drzavi. Fuj...
SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!! SAMO NEMOJTE SILOVATI DJECU!!!
o kojoj ljubavi i zajednistvu ovaj prica zar to postoji jos i kako?????
Fra Petra Jeleča za kardinala umjesto o.Vinka Puljića.
SVIM VJERNICIMA KATOLIČKE VJEROISPOVJESTI SREĆAN BADNJI DAN I DA U MIRU I ZADOVOLJSTVU DOČEKAJU SUTRAŠNJI NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK - MIR BOZJI SREĆAN BOŽIĆ !!!
\"Puljić: Neka se ukloni sve što uništava naše zajedništvo i ljubav\" ajd, nek neko smije i protiv religije progovoriti
vidi sto sad fino prica... a sta je sa 3 ent.itetom kard.inale....to ti je kard.inalna greska sto si radio...lob.irao za 3 entitet....nece ga nikad biti...samo da znas...djabe lobiras.... Bos.njaci ce odb.raniti Bo.snu, posto hr.vati i s.rbi vise vole svoje matice...
Sve je to fino,ljubav,suživot,tolerancija,a kako da se desi da prolijete krvi više nego sve religije svijeta zajedno?