Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god vjeruje u ovu šuplju što svi političari prosipaju pred izbore nek se rokne u glavu i učini svjet boljim mjestom za život.
Poturičko govance zvano S. P. osjetilo je potrebu da načas izađe iz dupeta islamofašiste Zlajoglua i kaže nešto. Šta bilo, nije važno.
Super, a onda im oduzet ove stanove i radnje sto su zauzeli po gradovima preko raznih ratnih \"zasluga\", rodjaka po institucijama itd. Al sumnjam da bi to iko od njih potpiso...
Tako je i nakon povratka im omoguciti neko izdizanje iznad sivila... nije dovoljno reci eto u svom su i na svom su. Treba im dati i mogucnost da ostanu u svom na svom da nebi sto prije prebjegli negdje za \"boljim zivotom\". Citajuci ovaj tekst ova namjera Pudarica je sasvim ok !
SDP ide dole. Samo dole.
kako se samo par mjeseci prije izbora nastima da se otvaraju dvorane prica se o cestama odrzivom povratku a djela u vezi toga ili su mala ili nikako ih nema i opet u sljedecih par mjeseci mozemo ocekivati veliki bum u prosperitetu a onda opet crna rupa u djelovanju nije ovo protiv pudarica kojeg veoma cijenim
Predizborna šuplja! Pudariću, goraždani te dobro znaju! Stranka ti je vamo popushila ;)